TEKNIKISLEM
SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

diyene bak hele ???murat çelik' Alıntı:vaybe nerde bu millet nerde bu devlet pençereleri acayım burası havasız kalmış![]()
frontera58' Alıntı:SELAMLAR OPEL FRONTERA 2.2 1998 MODEL ARACIMIN ÖN SOL HUB ARIZALANDI ÜZERİNDE AUTO LOCK HUB YAZIYOR AYNISINI BULMAMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ VEYA BUNU MANUEL E ÇEVİRTSEK NASIL OLUR?
TEKNIKISLEM' Alıntı:Hayırlı Cuma lar
ANKARA ...
ve
ufaktan kar durumları![]()
frontera58' Alıntı:TŞK EDERİM ÖMER BEY...
elimde 1 adet 97 frontera otomatik hup varfrontera58' Alıntı:SELAMLAR OPEL FRONTERA 2.2 1998 MODEL ARACIMIN ÖN SOL HUB ARIZALANDI ÜZERİNDE AUTO LOCK HUB YAZIYOR AYNISINI BULMAMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ VEYA BUNU MANUEL E ÇEVİRTSEK NASIL OLUR?
merhabalar önleri manuele çevirmekte bir sıkıntı olmuyor sadece önler bağlıyken dönüş manevraları daralıyor tek seferde döneceği yeri iki seferde dönüyor bende frontera vardı 98 model çevirtirmiştim manuele. Hüseyin abi olduğunu söylemiş otomatik ona bir bak eğerki olmassa bu numaralı yerlere ara sor 0312 396 46 87 0312 396 45 43 ivedik hurdacılar sitesi sadece opel diyede arama ısuzu tfs diye sor daha rahat bulursunfrontera58' Alıntı:SELAMLAR OPEL FRONTERA 2.2 1998 MODEL ARACIMIN ÖN SOL HUB ARIZALANDI ÜZERİNDE AUTO LOCK HUB YAZIYOR AYNISINI BULMAMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ VEYA BUNU MANUEL E ÇEVİRTSEK NASIL OLUR?
bende gruba girsin diye oylamaya sunmuştum.haklıymışsınız.06kalıpçı57' Alıntı:daha önceden söylemiştim bize uymazdiye....birde logolarını görün derim arkadaşlar....
Amerikan olsa olmamı ?Serkan.Ozkan' Alıntı:23 Aralık Pazar günü Ankara Cherokee ciler buluşması var, Cherokee si olanları bekleriz.