Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)
Ben (Ferdane Gül),Hacer ve Ayşen (müsadenle Abla )
Hacer ve eşi Vedat bizimle birlikte olmak için başka bir toplantıdan çıkıp gelmişlerdi.Ayşen Abla ve Hacer son anda gideceğim belli olunca aramama rağmen aramızda oldular;ben ayrıca kırmayıp geldikleri için teşekkür ederim.
Gece boyunca gelen giden trafiği devam etti,Hacer ve Vedat'tan sonra Fatih de tüm zoorluklara ve engelleere rağmen aramızdaydı.Son anda belli olduğu için daha önce yazdığım gibi bende katılamayacaktım,isteyince tüm programı bende değiştirdim
cidowsky' Alıntı:
valla ben çok eğlendim erenle konuştum şimdi oda çok eğlenmiş ona göre bu etkinlikleri her hafta yapalım diyor bende ayda bir yapalım diyoruz gelenek gibi herayın mesela 2. cuması gibi bi tarihte gelenke hale geitirip buluşabiliriz
Bende en roterli gelip sohpete en son katılanım.
Nasıl oldu bende bilmiyorum. Normalde buluşmaya gelme ihtimalim çok düşüktü. Asker arkadaşım şehir dışından gelmiş beni görmek içinde vakit ayırmıştı. Buluştuk normalde 24:00 de otobüsü vardı. fakat burda kaldığı eve onu görmek için arkabaları gelince 21:00 gibi boşa çıktım. Zerrini aradım yerlerini değiştirdiklerini söyledi. Kordinatları (adresi) alıp aracı park edip buluşma noktasına doğru yöneldim. Geçte olsa buluşmaya katılıp dağda bayırda ovada yaylada çeşitli etkinliklerde bulunduğum arkadaşlarımla şehirde sohpet ayrı bir keyifti. Çiğdemden fikir annesi olması sebebi ile başlayıp katılan herkese teşekkürler. Nice Şehir sohpetlerinde buluşmak ümidiyle.
fatihciğim valla zerrin gelemeyecğini söyleyince senin o muhteşem espirilerinden mahrum kalacağımızı düşünüp üzülmüştüm geçte olsa aramıza katıldıgın için teşekkürler bu arada etkinliklerde gördüğümüz arkadaşları şehiri şıklıkları ile görmek çok güzeldi fatihciğim sanada klasik takım ayrı bi yakışmış