Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,637
Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

Rica ederim Zerrin,bir ara çevre masalardan tuhaf bakışlar görmeme rağmen bu anların ölümsüzleşmesinden bende keyif aldım.Hoş bir akşamdı,teşekkürler
ceranus' Alıntı:
Fotoğraflar için çok teşekkürler Ferdanecim, güzel anılar oldu bizler için :smiley:

Etiketler

ceranus' Alıntı:
Fotoğraflar için çok teşekkürler Ferdanecim, güzel anılar oldu bizler için :smiley:

Bende teşekkür ederim Zerrin hanım gibi cumartesi akşamı olsaydı daha kalabalık ve daha zevkli olurmuydu acaba farklı bir ortamda buluşmak her seferinde değişik ortamlarda buluşmak organizasyondan anlayan arkadaşlar biz acemiyiz aranızda. ;D ;D ;D

ya arkadaşalr aslında bu propram pek böle gelişmesi planlanmamıştı aniden böle bi etkinliğe döndü bundan sonraki böle bi etkinlikte cuma yada cumartesi düşünülecek emin olun :D

Rica ederim Çiğdem

Hafta sonu toplantısınında çeşitli aktivitelere katılanların gelememesi gibi bir olumsuz yönü olabilir.
cidowsky' Alıntı:
evet ferdaneciğim gerçekten fotolar için teşekkürle gerçekten çok güzeldi bakıp bakıp gülümseyeceğiz hoş bi anıyı yaşamış olmaktan dolayı.

yani aslında evet aktiviteler var onunda etkisiyle gelemeyecekler olabilir ama işte geşlebilen gelir tarzında yada gelebilecek kişilerin gelebilme durumlarına göre ayarlanabilir

Adil olsun diye ve zaman daha uzun kullanılabilsin diye bazen hafta içi bazen hafta sonu da olabilir

her seferinde aslında arkadaşların okyine göre yada forumdan tarih anketi açarakta yapılabilir aslında

gerçektende bu( erken ayrıldığım diycem üzülerek) toplanma benim için çok özel oldu . gezen bilir sayesinde bulduğum ferdane nin sayesinde haberim oldu. misafirlerimin nedeniyle nete girememiş ve sitemi ziyaret edemediğimden haberim olmayacaktı . konsere gitcektim ,ama sayesinde çok sıcak ve çok rahatlatıcı sıcacık arkadaşlarla vakit geçirdim .gerçi sözlerdense fotoğrafların eksikte olsa güzelliği yansıttığına inanıyorum .nedeni sohbeti kaçırdınızda ondan. bende bu tür toplanmaların her etkinliğin arkasından yapılması çok hoş olur diye düşünenlerdenim.herkese tekrar,tekrar teşekkür eder ,sağlık ve güzelliklerle dolu etkinlikler veya sonrasında görüşme temennisiyle (hülya,çiğdem hacer ,gülay vedat,ali osman,emre ,fatih,baba adayı eren alpay ,)herkese unuttuğum varsa affola sevgiler

afedersiniz tabiiki zerrin ed özel teşekkür lazım sevgi dolu yüreği var

Ben daha yeni gire bildim, Çok güzel bir tanışma organizasyonuydu herkesle tanışmak çok güzel oldu bir daha ki buluşmaları dört gözle bekliyorum. fotoğraflar için de çok teşekkürler....

keskinbalta' Alıntı:
Ben daha yeni gire bildim, Çok güzel bir tanışma organizasyonuydu herkesle tanışmak çok güzel oldu bir daha ki buluşmaları dört gözle bekliyorum. fotoğraflar için de çok teşekkürler....

biz bu pazar eymire gidiyoruz buluşmaya ve keyif yapmaya :D konuya bakabilirsin

Çiğdemcim konu başlığını buraya kopyalayasan iyi olur aslında

Ben kopyalıyorum; pazar olması ve gündüz olması nedeniyle yer Eymir gölü Bağevi olarak değiştirilmiştir arkadaşlar.Başlığa aldanmayın, bilginize:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36327.msg362429#msg362429

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR