KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Unutmadan focus bu fotoğraflar ''Nikon'' ile çekildi değil mi..Evet evet Nikon ile çekildi..Ben şimdilik bu kadarını yazıyorum..Biliyorsun ki deliller bende..Artık finasçı birine nasıl bir teklifle gelirsinde o fotoğrafları bana yayınlatmazsın buna bakacaz..
Dünya Bankası ile hemen temasa geçtim. Finansman arayışlarım devam ediyor. Ayrıca Nikon'a mail attım. "Canoncunun biri bizi fena yakaladı. İsteklerini yerine getirmezsem, elindeki belgeleri yayınlayacak. satışlarınızın düşmesini istemiyorsanız bana destek olun" diye...
t392syncro' Alıntı:
Emrah abi resimler için çok teşekkür ederiz çok saol bu unutulmaz akşamı bizim için ölümsüzleştiriğin için sana minnettarım ve minnettarız. Fakat ben zaten tipsiz ve yakışıklı olmayan biriyim ama abi sanki bu senin makina beni iyice tipsiz çekmiş bana öle geldi. Umarım meralin makinasında iyi çıkmışımdır. Ne olursun şu makinayı kullanmayı biran önce öğren yoksa üyeliğimi silecekler.
Haklısın Kağan ya ben de çok kötü çıkmışım. Photobuckete yüklemesi çok uzun sürüyor diye düşük çözünürlükte çektim fotoğrafları. O yüzden kötü çıkmış. Ben de pişman oldum düşük çözünürlükte çektiğime. Bu arada araban çok güzel ya... Varsa bikaç fotosunu koyabilir misin? Ne harika alet öyle...
Çok keyifli ve sıcak bir gece geçirdik .emeği geçen herkese tskrler.
Ankaralı takım elbisizleri ben ve kaan temsil ettik.
Yannız baktım olmuyor hemen takım elbise siparişi verdim.Bu arada ,Zerrin yürüyüşlerede takım elbiseyle gideceksek araziye uygun bi kaç tane yaptırayım
Kesinlikle Kerim takım elbise ile gidiyoruz , acil olarak takım elbiselerini tamamla
yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çok keyifli ve sıcak bir gece geçirdik .emeği geçen herkese tskrler.
Ankaralı takım elbisizleri ben ve kaan temsil ettik.
Yannız baktım olmuyor hemen takım elbise siparişi verdim.Bu arada ,Zerrin yürüyüşlerede takım elbiseyle gideceksek araziye uygun bi kaç tane yaptırayım
Arkadaşlar toplu çekilen fotoğraflar hakikaten kötü çıkmış. Bende bu fotolar düzgün gözüküyor. Foruma koyarken bozuluyor. Fotoğrafları düzgün olarak http://picasaweb.google.com.tr/baliemrah/Yemek03 adresinden görebilirsiniz.
Yemek çok keyifli ve bol kahkahalıydı, katılan herkese çoook teşekkürler... daha kalabalık olarak tekrarlarız umarım.
meb şura salonunda cuma akşam saat 8'de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Devlet Çoksesli Korosu'nun konserine elini çabuk tutan ilk 15 kişiyi davet ediyorum. katılım ücretsizdir, misafirimsiniz.
şef rengim gökmen, solist piano: verda erman(devlet sanatçısı) programda beethoven var.
katılmak isteyenler cuma günü saat 3'e kadar bana özelden mesaj atabilir veya buradan kayıt yaptırabilirler.