Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,137

21-22 sinde Sorgun Göletine Gidelim mi?

• Gidelim

Kullanılan: 9 69.2%
  • Gitmeyelim

Kullanılan: 4 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

...

karma gezenbilir-hoytur -nişan  2010 632.jpg

karma gezenbilir-hoytur -nişan  2010 633.jpg

karma gezenbilir-hoytur -nişan  2010 634.jpg

Etiketler

Keyifli kamp alanı sohbetleri ve dinlenmelerinden sonra offroad başladı.....

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
çok güzel bir gezi olmuş , paylaşımlar için tşk.
Bu etkinliğin 2.gün offroaduna aracımla katılmadığım için bolca foto çekme imkanım oldu ;).Düzenleme yapıp en kısa zamanda paylaşacağım.

ferdane gül' Alıntı:
Bu etkinliğin 2.gün offroaduna aracımla katılmadığım için bolca foto çekme imkanım oldu ;).Düzenleme yapıp en kısa zamanda paylaşacağım.
Ferdane ellerine sağlık çok güzel kareler yakalamışın. Diğerlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz.

tanyolu' Alıntı:
Ferdane ellerine sağlık çok güzel kareler yakalamışın. Diğerlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz.
Teşekkürler Fatih,bende sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum ....

slm arkadaşlar. ben varken kesmedi ya o karpuzu OLCAY.. OLCAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Ferdane hanım açılı ve ekşili bir yemek getirmişti ona çok teşekkür ediyorum. O gün kıymetini bilememişim ahhh ahhhh saat 14:46 oruç... su... açıl...ı ezme vayyy anasını beeee offff oofff.

Ya ne demezsin Serdar Kardeş, cumartesi pazarı hatırladıkça içim kıyılıyor.... güzel etkinlikti, yine yedik, içtik gezdik, dinlenmeye fırsat olmadı :smiley: ;D

Bir gün sadece kamp alanında tembellik yapalım, sohbet edelim, Olcay yemek yapsın, Serdar çay demlesin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tüm fotoğraf yükleyen arkadaşlara teşekkürler, Ertuğrul abi, benim fotoğraflarda hazır bak, söylemedi deme sonra ;D

ceranus' Alıntı:
Bir gün sadece kamp alanında tembellik yapalım, sohbet edelim, Olcay yemek yapsın, Serdar çay demlesin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Evet Zerrin ya, gezme işini cumaertesi yapalım pazar dinlenelim. Yada sadece dinlenelim :smiley: Pazar fena yorulmuşum, daha bugün kendime geliyorum.

Gelelim kamp anılarımızı anlatmaya, sonra da fotoğraflara ..

Cuma günü kamp alanımıza ulaştığımızda saat 22.30 civarıydı, Serdar ateşimizi yakmış, Emin Abi ile birlikte bizi bekliyordu.. Biz su doldurma bahanesi ile çeşme başında çok acıkınca hazırladığım sigara böreklerini götürmeye başladık ama tek kare fotoğrafı yok, açlık başımıza vurmuş ;D

Kampa ulaşınca yemek hazırla, ye, sonra çadırları kur derken yol yorgunluğu ile ateş başında keyifli bir sohbet başladı taaaaki saat sabahın 03.00 ü olana kadar sürdü, sonra küçük bir yürüyüşe çıktık bazılarımız ;D Gökyüzüne başımızı kaldırdığımızda muhteşem bir Samanyolu, yıldızlar bize selam verdiler, ardından bir kaç tane meteor da kayarak bize gülümsedi :smiley:

Bunları neden anlatıyorum çünki sadece anılarımızda varlar, tek kare fotoğraf çekilmedi maalesf...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR