Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,835
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

Listeyi veriyorum, malzemeleri tamamlanan arkadaşları da belirtiyorum, malzemesi eksik olan arkadaşımız kalmadı :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) (1 Kişi) (Kamp malzemem var)
02- Fatih (jargondeath) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) (Eksik malzemesi tamamlandı)
03- Eren Balaban (eratech) (2-4-6 Kişi) (Kamp malzemesi var)
04- Kağan Morkoç (t392syncro) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
05- İlker Şahin (Nietsky) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
06- Işıl Bayrak (şekerşey0606) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) (Eksik malzemesi tamamlandı)
07- Kerim Alöç (yazargezer) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
08- Derya Yılmaz (derya06xx) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) Katılamıyor
09- M.Emin Aydın (cartop) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
10- Eren Ataç (erenatac) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
11- Levent (lewento) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
12- Çiğdem (cidowsky) (3 Kişi) (Kamp malzemesi var) (2 Kişinin eksik malzemesi tamamlandı)
13- Mustafa Kemal (MKG) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
14- Ender (medemir) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) (Eksik malzemesi tamamlandı)

Etiketler

merhabalar, ben ayşe. siteyle, dolayısıyla etkinliklerinizle yeni tanıştım. hani olur yaa bööle, içim kıpır kıpır oldu walla. haftaya olan bu etkinlik de acayip ilgimi çekti. 20 aralık doğum günüm çünkü. arkadaşları ikna edebilrsem. biz de warız demeyi çok istiyorum. kimseyi tanımıyor olmak arkadaşlar açısından caydırıcı oluyo. haftaya kadar arkadaşları mewcut yerleşik hallerinden koparabilirsem sanırım biz de katılacağız. inş. tabi.

Ayshe aramıza hoşgeldin.

Benim gelmem %1 ihtimal olmakla birlikte, belki günübirlik katılabilirim, çarşamba akşamı kesin durumu bildiririm.

Selamlar

ayshe hoş geldin, inan ki kimseyi tanımamak hiç sorun değil . 1 ay önce ilk gezimizde de kimse kimseyi tanımıyordu fakat herkes çok güzel vakit geçirdi ve kalıcı dostluklar edindi.
bu arada kampa katılamayacağım ama günübirlik olarak geleceğim.

Ayşe Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Onur'un da söylediği gibi kimseyi tanımıyor olman önemli değil, hepimiz Gezenbilir Ailesi bireyleriyiz, bu yeterli :smiley: Sadece ekipman olarak durumun nedir ? Daha önce doğa da kamp yaptın mı?

ayshe' Alıntı:
merhabalar, ben ayşe. siteyle, dolayısıyla etkinliklerinizle yeni tanıştım. hani olur yaa bööle, içim kıpır kıpır oldu walla. haftaya olan bu etkinlik de acayip ilgimi çekti. 20 aralık doğum günüm çünkü. arkadaşları ikna edebilrsem. biz de warız demeyi çok istiyorum. kimseyi tanımıyor olmak arkadaşlar açısından caydırıcı oluyo. haftaya kadar arkadaşları mewcut yerleşik hallerinden koparabilirsem sanırım biz de katılacağız. inş. tabi.

Benim kankide katılmak istedi ama ben malzeme durmunu öğrenmek istedim :smiley:

Fatih son bir kişilk malzeme kaldı. Ama kafa lambası yok. Malzemeyi senin kankiye ayırıyorum :smiley:

Tenks :smiley: ( İlgi ve Alakaya teşekkürler kafa lambasını çözeriz sanırım :smiley:

Bir şeyler yazmak istiyodum bende :smiley: Şöyle genel bir hatırlasak ihtiyaçlarımızı nereye gidiceğimizi ? neler yapılacağını ? baştan aşağı değilmi ?

Fatih'in kankisini listeye ekliyorum, böylece son uyku tulumu ve mat için kişi bulunmuştur :smiley: Artık elimiz de malzeme kalmadı arkadaşlar ...

Listeyi veriyorum, malzemeleri tamamlanan arkadaşları da belirtiyorum, malzemesi eksik olan arkadaşımız kalmadı

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) (1 Kişi) (Kamp malzemem var)
02- Fatih (jargondeath) (2 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) ( 2 Kişinin eksik malzemesi tamamlandı)
03- Eren Balaban (eratech) (2-4-6 Kişi) (Kamp malzemesi var)
04- Kağan Morkoç (t392syncro) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
05- İlker Şahin (Nietsky) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
06- Işıl Bayrak (şekerşey0606) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) (Eksik malzemesi tamamlandı)
07- Kerim Alöç (yazargezer) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
08- Derya Yılmaz (derya06xx) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) Katılamıyor
09- M.Emin Aydın (cartop) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
10- Eren Ataç (erenatac) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
11- Levent (lewento) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
12- Çiğdem (cidowsky) (3 Kişi) (Kamp malzemesi var) (2 Kişinin eksik malzemesi tamamlandı)
13- Mustafa Kemal (MKG) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
14- Ender (medemir) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) (Eksik malzemesi tamamlandı)

Adet Toplamı birebir olmadı tabiki çünki katılımcı sayıları belli değil kabaca son durum :smiley: Yavuz üstadıda onuruda ilk gün görmek istiyoruz ama durumlar ne olur tabiki :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Ayshe aramıza hoşgeldin. Benim gelmem %1 ihtimal olmakla birlikte, belki günübirlik katılabilirim, çarşamba akşamı kesin durumu bildiririm. Selamlar

Yavuz Ankara ya hoşgeldin :smiley:)

Ankara ya geldiğine göre katılmamak gibi bir şansın yokki :(( hafta içinde bütün işlerini toparllaaaaaaaaaaaaaa

Arkadaşlar gelecek araçların hangilerinde CB Telsiz yada PMR Telsiz Var ?

UMUT Ankara damısın, sesin soluuğun çıkmıyor ? sen gelemeyecekmisin ???

Musrafa Abi, telsiz konusunda geri dönen olmadığına göre kimsede yok sanırım :(

Zerrin hanım.Biz Beypazarından PangeaOffroad grubu olarak 3 kişi katılacağız.3.Arkadaşımız zaten katılıyor İlker Şahin.Bizim her türlü kamp malzememiz var.

Cem, öncelikle Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley: Arkadaşınla birlikte katılmana sevindim. Bizimle birlikte Carrefour da mı buluşacaksınız yoksa direk oraya gideriz mi diyorsunuz ?

Aracla gelecek arkadaslar en azindan pmr telsiz edinseler cok iyi olurdu,

Biz güdül-Kızılcahamam üzerinden gideceğiz.Ankara ters düşüyor.Bize bir buluşma noktası ve saati verirseniz orada bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri