Adım İsmail
Kan Grubum A rh (+)
Telefon numara 5387245352
Bir Arkadaşımızın ihtiyacı oldugunda buraya mesaj bırakır ama bizler görmeye biliriz onun için ben baştan yazdım.
Genelde kan veriyorum ama son günlerde vermedim. İhtiyacı olan arkadaşlar arayabilirler.
Ad : Erkan Nezir
Kan gurubu : 0 rh (-)
Telefon : 0553 475 45 09
Zerrin hanım geçen gün ankara off road ve outdoor etkinlikleri gurubuna bıraktığınız kan ilanı için sinem hanımın babasına kan verdim, fakat ameliyat tarihi ertelenince bizim kanlarımızın sinem hanımın babasına bir faydası olmadı çün ki ameliyat sırasında taze kana ihtiyacları varmış, verdiğimiz kanlar bir başkasına şifa olur umarım
Şimdilik 3 ay boyunca kan veremiyeceğim ama ihtiyac halinde bu süre bitince ihtiyacı olanlan arkadaşlara kan verebilirim
Ad-Soyad : AHMET AKIN ERYİĞİT
Kan Grubu : AB Rh +
Telefon numarasından : 536 558 43 73
7 Gün 24 Saat telefonum sürekli açıktır. Her saat ve her an irtibata geçebilirsiniz. Nerede olursam olayım her halükarda kan verebilirim. Damar yapımdan ötürü Trombosit maalesef almıyorlar bunu üzülerek belirtmek durumundayım...
Gerçekten işe yarayabilecek ve lazım olan bir topic,
teşekkürler zerrin.birde il yazılırsa daha iyi olacaktır.
maalesef bendeki kanı almıyorlar bu yüzden yazamıyorum.(s.k.tarihi geçmiş)
Gerçekten işe yarayabilecek ve lazım olan bir topic,
teşekkürler zerrin.birde il yazılırsa daha iyi olacaktır.
maalesef bendeki kanı almıyorlar bu yüzden yazamıyorum.(s.k.tarihi geçmiş)
Zerrin hanım merhaba. Böyle bir başlık açılması hususunu facebook ta konuşmuştuk hatırlarsan o gün bir arkadaşımıza kan aranıyordu. Güzel bir topik olmuş teşekkürler.
Umarım gerekmez ama oldu ya ihtiyaç varsa (kan sulandırıcı olarak aspirin kullanıyorum mahsuru yok ise eğer) lütfen arayın.
Ümit Tiryaki
0 Rh +
05362460909