Ankara Kapadokya Ön Keşif Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,889
Ynt: Ankara Kapadokya Ön Keşif Gezisi

STLMS.DZMN' Alıntı:
Konu çok dağılmasında dini konulara dikkat edilmesi gerekir. Semazen görmek isteyen konyaya gitsin.

Kadir Çözdemirden bir yorum ;
http://www.youtube.com/watch?v=R4QXWymEFPM

soru yerinde bir soru
Murat Hoca 'mda olanı anlatarak cevaplamış

ancak;
konuya gerekli dikkat ve hassasiyeti göstermesi gereken öncelikli organizasyonu düzenleyen yer ya da kişilerdir,
bir mesaj verilecekse,
bu mesaj;
ziyareti yapan, gördüğünü anlatıp paylaşana değil de organizasyonu düzenleyenlere yapılmalı, bu bilgilendirme de buradan değil direk onlara yönelik olmalı.

Semazen görmek için Konya ya gidilmesine gerek yok, sadece Türkiye değil, dünyanın bir çok yerinde Semazen görülebilir, izlenebilir.
Konya ya Konya yı görmek için Hz. Mevlana yı ziyaret etmek için özellikle de gidilmelidir.

Kadir ÇÖPDEMİR (ÇÖZDEMİR değil) medyatik bir kardeşimizdir, zaman zaman doğru mesajlar da verir, ancak her ettiği kelam doğru kabul edilmek zorunda değildir, konu hakkındaki "dönmek ve semah etmek" tanımlamasıda bir çok açıdan doğru kabul edilebilir.

Konya özel isimdir, bütün özel isimlerde başlangıç harfi (TDK) büyük olarak yazılır, konya değil Konya olarak yazılmalıdır.

muhtemel bütün forum üyelerinin kendilerine göre hassasiyetleri var,
ancak bu forum çok temel ve değişmez birkaçı dışında bu hassasiyetlere göre şekillenen bir forum değil,
bazı konuların burada hiç açılmaması, çok gerekiyorsa özelden atılan mesaj ile detaylandırılması daha uygun olacaktır.

Etiketler

Ben zaten resimleri paylaşan yada ziyaret edenlere birşey söylemedim. Bu yanlış sizinde söylediğiniz gibi işletmecilerin yanlışıdır. Ben sadece olayın yanlış olduğunu belirtmek için topic e dahil oldum. Yoksa forumdan kimseye birşey söylediğim yok.
Kadri Çöpdemir'in de içinin boşaltılması mevzusu ve videoda söyledikleri genel olarak doğrudur bu yüzden paylaştım. Kadir Çöpdemir yanlış yapmaz çok doğru adamdır diye paylaşmadım.

Ayrıca Harf hatalarıma neden değindiğinizi tam olarak anlayabilmiş değilim. konya yazınca Konya dediğimi sanırım forumda anlayamayacak kimse yoktur.

Düzeltme: Özel mesaj yerine açıktan yazmamın sebebi de diğer kişilerinde bu yanlışı görmeleri içindir.

Arkadaşlar konumuz offroad ve gezmek görmek ve paylaşmak.
Mutlu oluyosan al oku ama eleştrilerin kendine kalsın.
Ben yanlış görsem paylaşmam.
Konyayı bilmeyen turiste semazeni göstermeden nasıl oraya gönderecen?

Ben paylaşana gidene birşey demedim (2). Ama bu din işidir ne show dünyasının nede turizmin bir parçası değildir.
Mevzu çok uzar gider derin bir konu.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR