PrometheusTR
BMW R1200GS & T5 CamperVan
Önceki gece, kuzenimin eşi Yakup'la beraber çoktandır yapmak istediğimiz şeyi yapmak için Google Earth'ü açtık. Parmağımızı rastgele bir noktaya koyup, oraya ulaşmaya çalıştık. Sonuçta aşağıda detayları görünen rota çıktı ortaya 
Çıkış noktası Karagöl
Bu rotaya göre, Çubuk Karagöl'e yakın olan bir göle ulaşmamız gerekiyordu. Tabi ulaşırken de ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi mümkün olan en silik yolları takip edecektik. Önce Çubuk'tan alışveriş yapıp, Karagöl kıyısında ufak bir kahvaltı yaptık:
Ardından başladı macera... Karagöle varmadan önceki sapaktan sağa doğru ayrıldık ve yol üzerinde gördüğümüz ilk silik yol olan orman kesim alanı yoluna girdik. Çamurlu olan bu yolun, aslında gezimizdeki en otobanımsı yol olduğunu henüz bilmiyorduk
Yol rutubetin de etkisiyle çamur olmaya başladı
Sonra çamurlaşan yol, taşlaşmaya başladı
Ufak çaplı Disco zorlamaları
Hafif düzelir gibi mi sanki yol derken...
ve Google Earth'te karartı gibi görünen ancak inanılmaz berrak ve güzel olan gölü bulduk
Etrafı kamp için çok uygun ve duyduğumuz kadarıyla balık evi için de fena sayılmazmış.
Ordan ayrıldıktan sonra yolumuza devam ettik.
Derken uzaklarda bir göl daha gördük ve ona doğru yöneldik.
Bu gölün ve önümüze çıkan birçok çamurlu sudaki geçiş videolarını Facebook'taki Gezenbilir grubuna yükledim, dileyen oradan görebilir.
Yola devam...
Poza devam
Artık yol bitmeye başlamıştı
Neyse tekrar bir şeye benzemeye başladı yol.
Medeniyete ulaştık...
Otacı Köyü'nden çeşme fotoğrafları ve çamurlanmış Disco
Bu noktadan sonra medeniyet içinde geçti yolculuk. O yüzden fotoğraflamaya gerek duymadım
Bahsettiğim gölün kıyısında yazın beraberce yapabileceğimiz güzel bir kamp organizasyonu olabilir diye düşünüyorum.
Bir başka "bu geziye parmağımı basarım" etkinliğinde görüşmek üzere
Çıkış noktası Karagöl
Bu rotaya göre, Çubuk Karagöl'e yakın olan bir göle ulaşmamız gerekiyordu. Tabi ulaşırken de ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi mümkün olan en silik yolları takip edecektik. Önce Çubuk'tan alışveriş yapıp, Karagöl kıyısında ufak bir kahvaltı yaptık:
Ardından başladı macera... Karagöle varmadan önceki sapaktan sağa doğru ayrıldık ve yol üzerinde gördüğümüz ilk silik yol olan orman kesim alanı yoluna girdik. Çamurlu olan bu yolun, aslında gezimizdeki en otobanımsı yol olduğunu henüz bilmiyorduk
Yol rutubetin de etkisiyle çamur olmaya başladı
Sonra çamurlaşan yol, taşlaşmaya başladı
Ufak çaplı Disco zorlamaları
Hafif düzelir gibi mi sanki yol derken...
ve Google Earth'te karartı gibi görünen ancak inanılmaz berrak ve güzel olan gölü bulduk
Etrafı kamp için çok uygun ve duyduğumuz kadarıyla balık evi için de fena sayılmazmış.
Ordan ayrıldıktan sonra yolumuza devam ettik.
Derken uzaklarda bir göl daha gördük ve ona doğru yöneldik.
Bu gölün ve önümüze çıkan birçok çamurlu sudaki geçiş videolarını Facebook'taki Gezenbilir grubuna yükledim, dileyen oradan görebilir.
Yola devam...
Poza devam
Artık yol bitmeye başlamıştı
Neyse tekrar bir şeye benzemeye başladı yol.
Medeniyete ulaştık...
Otacı Köyü'nden çeşme fotoğrafları ve çamurlanmış Disco
Bu noktadan sonra medeniyet içinde geçti yolculuk. O yüzden fotoğraflamaya gerek duymadım
Bahsettiğim gölün kıyısında yazın beraberce yapabileceğimiz güzel bir kamp organizasyonu olabilir diye düşünüyorum.
Bir başka "bu geziye parmağımı basarım" etkinliğinde görüşmek üzere