Yakın çevrede yapılacak organizasyonları ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Siteden okuduğum kadarıyla geçen senelerde Ankara grubunda güzel organizasyonlar olmuş , inşallah yakın zamanda yenileri olur da hep beraber kaynatırız.
26-27 Nisanda Işıkdağı Karagöl mevkiinde karavanlı-jipli piknik organizasyonu vardı. Hem dinlendik hem de Ankaralı dostlarla tanışma imkanımız oldu. Off road olarak ufak tefek atraksiyon yaptık. Aşağıdaki linkten gezi detayları ve fotoları bulabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102702.0
Ben hafta sonları vakit buldukça Disco 1 sahibi bir arkadaşımla Gölbaşı-Eğmir mevkii ve İncek (off-road yarışlarının yapıldığı bölge) bölgesinde kendi çapımızda off road yapıyoruz.
Beyler muhabbetinizi okurken Hudoff off road club ı kurmadan önceki halimiz aklıma geldi bizde gezelim buluşalım gezi olsu gezelim diye çok konuştuk sonrasında Hakan 555 nicli abimizin tavsiyesiyle 3 arkadaş kendi grubumuzu kurduk şuan marmara bölgesinin en aktif off road grubuyuz nacizane tavsiyem 4 araç olmuşsunuz zaten kendinize bi grup kurup gezenbilirde gezi başlıkları açabilirsiz bizlerde zevkle gezi sonrası resim ve videolarınızı izleriz.
Beyler muhabbetinizi okurken Hudoff off road club ı kurmadan önceki halimiz aklıma geldi bizde gezelim buluşalım gezi olsu gezelim diye çok konuştuk sonrasında Hakan 555 nicli abimizin tavsiyesiyle 3 arkadaş kendi grubumuzu kurduk şuan marmara bölgesinin en aktif off road grubuyuz nacizane tavsiyem 4 araç olmuşsunuz zaten kendinize bi grup kurup gezenbilirde gezi başlıkları açabilirsiz bizlerde zevkle gezi sonrası resim ve videolarınızı izleriz.