Ankara Şaşmazda Son Dakika Offroad Buluşması 15 Kasım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,861
Ynt: Ankara Şaşmazda Son Dakika Offroad Buluşması 15 Kasım

Alfonse' Alıntı:
Suat bey, siz Grand Vitara sormuş oalbilirsiniz ???

Uyandım ama, mesajımda nedense düzelt düğmesi şapş olmuş....
evet yeni kasa olan grand vitaradan bahsetmişdim açık yazmamışım kusura bakmayın

Etiketler

VARHUB' Alıntı:
Birde arabanın performansı yönünden bir soru geldi.
Evet low olmaması performansı etkiliyor. Özellikle dik tepeleri çıkarken ve inerken. Ama dün girdiğimiz parkurda zorlanmamın bir sebebide MT değil AT lastiklerin olmasıydı. Birde üstüne low olmaması eklenince ... ben oldukça eğlendim

Bu arada son aldığım habere göre Zerrin trekingde bir kaza geçirmiş. Zerrin çok geçmiş olsun :-\ . Yaw sana bir kurşun döktürelim yaw. ;D
bu güzel gezide en merak ettiğim konuydu bu teşekkürler

Pekiiiii bu hafta sonu nereye gidiyoruz? ;D ;D ;D

Can bence Yavuz abiye ve Ufuk abi'ye söylesek bizi bir yerlere götürseler.Mesela Güvenç köyü?

Mustafa Abi hazır pejo yokken ben seninle heryere giderim ;D ;D ;D

Abi sende bu pejo fena travma yaptı. Pejo artık o dağlara gelmez merak etme. Modifiye oldu yollara yapıştı artık.

Artık Virara ile takılıyoruz. Yükselttik, alt koruma falan yaptık. Bi deneyemedik yanlız, pazara bir şeyler yapalım artık.

tolgameltem' Alıntı:
Pekiiiii bu hafta sonu nereye gidiyoruz? ;D ;D ;D

Yapalım bişiler valla.... Öğlen Hosta' da buluşalım, konuşuruz ;D ;D

Ozan'ın yerinde gördüm.Temizleniyordu.Artık kirletelim onu. ;)

Bu arada tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız gezilerde kullanırsınız inşallah.

jan' Alıntı:
bu haftasonu giderseniz bende giderim yada bayramda napıyoruz

Bana hergün bayram ki.... bazı arkadaşlarım 10 yıldır hergün bayramımı kutlamak için arar ;D

Tamam yarın Murat'ı da alıp gelirim bir aksilik olmazsa.Saat 12.40'da.

tolgameltem' Alıntı:
Can bence Yavuz abiye ve Ufuk abi'ye söylesek bizi bir yerlere götürseler.Mesela Güvenç köyü?

Olabülüüüü..... ;D ;D ;D Onların lastikleri çok büyük ama, ben korkuyorum.... ;D

Alp senin Şaşmaz'da çıktığın o tepenin keşke videoları olsa da buradan gösterseydik.Maşallah yani her araç yapamaz o işi.

msmt' Alıntı:
Bu hafta sonu biryerlere gitme fikri güzel , ben varım.

Hah, çok güzel... Bende bu hafta abs iptal düğmesi yapıcam inşallah... Şaşmazdaki gibi bi tepe bulursam senin aracı arkama alıp geri geri denerim frenlerimi... Senin makinayıda deneriz... ;D
Elmadağ tarafınada gidebiliriz..

( ,D bu konuyu dağıttık gene, iyi mi? ;D )

msmt' Alıntı:
Abi sende bu pejo fena travma yaptı. Pejo artık o dağlara gelmez merak etme. Modifiye oldu yollara yapıştı artık.

Artık Virara ile takılıyoruz. Yükselttik, alt koruma falan yaptık. Bi deneyemedik yanlız, pazara bir şeyler yapalım artık.

Kaç inch alçaltma var mustafa 306' da.... ;D

Beko kit mi? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

SON KONULAR