Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,384

Etiketler
Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

sag olasın serkan amabaksana arkadaşlar 9 *11 oranda muhabbet yapıyorlar bizde evde yengenin dizinin dibindeyiz kardeş ::smiley:

Sentinel' Alıntı:
aslında öyle bir buluşma yapsak
gece 9-11 göl manzarasına ya trt nin orda ya da antenlerin orda
beyaz leblebi eşliğinde:smiley:

ne zaman isterseniz her türlü kuruyemiş eşliğinde ;D

ben gencligimden itibaren suyla beyazlıyandan tarafaydım 2yıldır vedalaştım saglık nedeniyle ama töbede etmedim edememde yakın dostlarıma

06kalıpçı57' Alıntı:
ben gencligimden itibaren suyla beyazlıyandan tarafaydım 2yıldır vedalaştım saglık nedeniyle ama töbede etmedim edememde yakın dostlarıma

o da uyar mehmet hocam çiğ köfte eşliğinde ;)

06kalıpçı57' Alıntı:
sag olasın serkan amabaksana arkadaşlar 9 *11 oranda muhabbet yapıyorlar bizde evde yengenin dizinin dibindeyiz kardeş ::smiley:

valla bende farklı değilim ama bazen Cumartesi gece kaçıveriyorum :smiley:

kavun beyaz peynir :eek:.kuzu pirzola. ::smiley:lüfer ızgara karides :p yaglı yogurt çoban salata ;) russalatası ezme tarator barbunya pılaki :-*. bunlar bu işin pazarlıyanı bence

zaten senden süpeleniyordum serkan sanki haftasonu degilde haftada 3gibi hissettim ama her şekilde yakışır kardeş gençken yaşayın alemi

06kalıpçı57' Alıntı:
kavun beyaz peynir :eek:.kuzu pirzola. ::smiley:lüfer ızgara karides :p yaglı yogurt çoban salata ;) russalatası ezme tarator barbunya pılaki :-*. bunlar bu işin pazarlıyanı bence

naaptın mehmet hocam sadece saat 9-11 arası ya antenlerin ora yada trt nin oradan göl manzaralı bir oturum demiştik ;D

06kalıpçı57' Alıntı:
arkadaşlar buişler zaten bodrum katında olmaz manzara şart

yok manzara tabikide şartda sizin dediğiniz o kadar malzemelik ortam 2 saatten fazla zaman alır demeye getirmiştim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR