Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,487
Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

Hamdi Bey,

Benim gördüğüm kadarı ile ,siz bu gurubun en sevilen abisisiniz.
Yokluğunuz hemen kendini gösteriyor.

Bu ve buna benzer sanal ortamda yazılanlar bu şekilde yanlış anlamalara açıktır.
Hemen her sanal toplulukta olan sonuçlardır.

Bu nedenle ,

Bu konu , ilk Ankara buluşmasında yüzyüze konuşulsa daha iyi olmazmı?

Selamlar
Bülent Koçoğlu

Etiketler

Ankaralı Arkadaşlarımıza yeni topikleri hayırlı olsun.

Kapanmaması dileklerimizle.. :smiley:

bkocoglu' Alıntı:
Hamdi Bey,

Benim gördüğüm kadarı ile ,siz bu gurubun en sevilen abisisiniz.
Yokluğunuz hemen kendini gösteriyor.

Bu ve buna benzer sanal ortamda yazılanlar bu şekilde yanlış anlamalara açıktır.
Hemen her sanal toplulukta olan sonuçlardır.

Bu nedenle ,

Bu konu , ilk Ankara buluşmasında yüzyüze konuşulsa daha iyi olmazmı?

Selamlar
Bülent Koçoğlu
Teşekkürler Bülent Bey.
Lakin ben geçici bir süre burdayım,bir kaç ufak işim vardı,halledip yine kaçıcağım.
Ben gerekli bilgileri Saolsunlar arkadaşlardan alıyorum,
Tuhafıma giden,kapanan topic için herhangi bir açıklama yapılmaması.
Şahsen ben o konu hakkında tatmin edici bilgi edinmeden böyle bir topic'de açmazdım,kimseyide ayaklandırmak gibi bir niyetim yok.
Ne diyeyim ki daha Sizlere iyi eğlenceler.

HmdTkmn' Alıntı:
Teşekkürler Bülent Bey.
Lakin ben geçici bir süre burdayım,bir kaç ufak işim vardı,halledip yine kaçıcağım.
Ben gerekli bilgileri Saolsunlar arkadaşlardan alıyorum,
Tuhafıma giden,kapanan topic için herhangi bir açıklama yapılmaması.
Şahsen ben o konu hakkında tatmin edici bilgi edinmeden böyle bir topic'de açmazdım,kimseyide ayaklandırmak gibi bir niyetim yok.
Ne diyeyim ki daha Sizlere iyi eğlenceler.

hamdi abi bizlerde bilgilensek ne olup bittiğini anlayamadım topik in kapanması ile ilgili umarım moderatör arkadaşlar bir açıklama yapacaklardır ???:(

galiba özelden yazıp açıklama isteyenler olmuş,
mümkünse
yapılan açıklamaları bizimle de paylaşırlarsa hoş olur.

ya da ortaya bir açıklama ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
galiba özelden yazıp açıklama isteyenler olmuş,
mümkünse
yapılan açıklamaları bizimle de paylaşırlarsa hoş olur.

ya da ortaya bir açıklama ...

+1500

.

TXT to JPG.jpg

ttos' Alıntı:
metin hocam bişey anladıysam arap olayım ;D

Sefer Hocam haklısın ya kusura bakmayın
karıştırmışım iyice.

şunu demek istemiştim
şimdi biz senle yazışıyoruz, konu bazen farklı yerlere gidiyor, seninde benimde kendimize göre kırılma noktalarımız var, atışıyoruz ufaktan, ya da bu tarz şeyler oluyor, ama sonucunda senle bir muhabbetimiz var, ikimizde duracağımız yeri bilip, gayet aklı başında bir biçimde toparlıyoruz meseleyi, sonra da ilk beraber olduğumuzda zaten unutup giiyoruz, bu durum kendi aramızda ve bizi tanıyanların nezdinde böyle.
ama
seni, beni hiç tanımayan, hakkımızda sadece yazdıklarımıza bakarak yorum yapan birileri, rahatsız olabiliyor, yazılanları birilerinin okuması için illaki üye olmasına gerek yok, misafir olarak girip (ki misafirlerin yeri başımız üzere), kimseyi tanımadan, etmeden, hiç bir şey paylaşmadan, yola gitmeden, yazılanları okuyup, durumdan vazife çıkarıp, ortalığı ayağa kaldırmak çok da hoş olmasa gerek, şık değil en azından.
bende bu tırnak içinde misafirlere, kırgınım sadece.
ve
mesajlarımızı,
madem kii sadece üyeler fotoları görebiliyor, jpg formatına çevirip, foto-görsel formatında sadece üyelere mi servis edelim, anlamında biraz da mizahi olarak yazmıştım,
çözüm değil tabi, :D
ama,
en azından,
kendimce,
bakanı, izleyeni görür tanır,
ona göre hareket ederim şeklinde falan filan ...

şöyle geriye yaslanıp baktığımda, gerçekten nitelikli düzgün insanlarla ama yazarak, ama beraberce batarak bir şeyler paylaştığımı görüp mutlu oluyorum, ama tarzını, tavrını, kimliğini hiç bilmediğim birileri ile bir şeyler paylaşıyor olma düşüncesi beni biraz geriyor.
ne yapalım,
sanal ortamın, forum ve paylaşımın da mantığı bu.

evet kurallara uymak lazım, ama kimseyi kırmamak da lazım.

Murat Balcı, bakma ordan öyle, hadi merak ettik fotoğrafları, yükle artık :smiley:

Mustafa abi, hazır gelmişken, bizim konuya da bir açıklık getirsen... O kadar köyünüzü yeşillendirdik, bir hatrımız yok mu? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR