Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,230

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Başından itibaren söylediğimiz ''tembellik yapacağız'' kampımızı gerçekleştirdik :smiley: Keyifli bir kamp sonrası görsellerimizi ve anlatımlarımızı bu başlıktan paylaşıyoruz..

Etiketler
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

Keyifli bir kamp dönüşünden merhaba...Çantalar,torbalar,yiyecekler yani 2 günlük geçen zamanın izleri ve işleri beni bekliyor,sanırım herkeste tatlı bir yorgunluk içinde olmalı ki kimse yazmamış ;)

Gelen kişiler

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus
02- Ferdane Gül(ferdane gül)
03- Murat (VARHUB)
04- Flying Surfer (Kerem-Nil)
05- Nuran
06- Selami
07- Ahmet
08- Mehmet Emin Aydın-Evra
09- Cem Şahin
10- Türker Yardımcı

sakura18' Alıntı:
haydi yaptıklarınızı görelim, resimler neredeee ;D
Hoşbulduk,bol bol dinlendik serin bir ortamda,ağaçlar altında,göl manzaralı alanımızda yiyenbilir ekibi oluşturduk,,,AA bu arada nefis bir tenekede tavuk yedik....Fotolar şarjı biten makinemde ,en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.Beylerin gece yaptıkları offroad fotoları ise kendilerinde,eklemelerini bekleyeceksiniiz;)Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere...

ferdane gül' Alıntı:
Hoşbulduk,bol bol dinlendik serin bir ortamda,ağaçlar altında,göl manzaralı alanımızda yiyenbilir ekibi oluşturduk,,,AA bu arada nefis bir tenekede tavuk yedik....Fotolar şarjı biten makinemde ,en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.Beylerin gece yaptıkları offroad fotoları ise kendilerinde,eklemelerini bekleyeceksiniiz;)Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere...
Ferdane hanım yine döktürmüşsünüzdür sizin bulunduğunuz yiyen bilir ekibinde olmak isterim, hemde çok isterim.Bu sefer bi vazife aldık gelemedim.

Hoşgeldiniz.. Fiilen sizlerle olamasakta gönlümüz sizinle idi.

''Tembellik Kampımız'' da hepimizde tam bir yiyenbilir olarak, hepimiz de sadece tembellik yapıp, bazılarımız bol yürüyerek, bazılarımız bazılarımızı kamp alanında bırakıp gizli off-road yaparak, bol sohbet, bol oksijen, bol doğal güzellik içinde keyifli bir kamp gerçekleştirdik. Katılım yapan bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum.

Sorgun Göleti görevlisi buranın kışın çok güzel oluğunu söyledi, Sorgun Göleti bizi kışında bekliyor, güzelde bir tesis var kış için 'hani kışın çadırda kalamayız' diyecek arkadaşlarımız için söylemek istedim ;) ;D

Hoşbulduuuuuukkkkk Serdar, sana bir sürprizim var, Sorgun Göletinde bot vardı ve çok da güzel geziyorlardı ;D Fotoğrafını daha sonra ekleyeceğim ;)

sakura18' Alıntı:
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz

Hoşbulduk Ömer, teşekkürler , keşke fiilende bizlerle birlikte olabilseydiniz :smiley: görsellerden sonra tüh diyecek olan arkadaşlarımız çok olacak diye düşünüyoruz ..

uda4a' Alıntı:
Hoşgeldiniz.. Fiilen sizlerle olamasakta gönlümüz sizinle idi.

Serdarrrrrrrrrrrrrrrr bak ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC01154.jpg

DSC01155.jpg

Etkinlikler bölümündeki bu mesajın başlığı bile bana Tüh dedirtmeye yetti, umarım bir daha ki sefere,.. bakarsınız o bu sefer bu hafta olur.

ceranus' Alıntı:
........
.............
Sorgun Göleti görevlisi buranın kışın çok güzel oluğunu söyledi, Sorgun Göleti bizi kışında bekliyor, güzelde bir tesis var kış için 'hani kışın çadırda kalamayız' diyecek arkadaşlarımız için söylemek istedim ;) ;D
Görsellerin devamını bekliyoruz ...
Zerrin biz Sorgun Göletine Kışın gidelim yinede ama öyle tesiste filan kalmak yok .. :smiley:

Ertuğul Abi, evet hep birlikte kışın gidelim ;)

Ben tesis içinden hiç görüntü almamışım yaws, üzüldüm şimdi işte, fotoğrafını çeken arkadaşlarımız umarım vardır, en azından dış görüntüsünü Ferdane çekmişti, ben içini biraz anlatayım hiç değilse,

Tesis sobalı sistemle çalışıyor, geniş bir salon ve içinde sedir dediğimiz, üzerinde halı yastık ve minderlerin olduğu çok nostaljik büyük bir salonu olan ve aynı zamanda çevresinde kamp yapılabilen bir yer, tabii manzarası çok güzel, bazılarımız kesinlikle çadırda kalacak ama bazılarımızı bu güzelliklerden uzak kalmasınlar, tesis içinde uyku tulumlarımız ve matlarımız ile hep birlikte olalım :smiley:

Hoşgeldiniz arkadaşlar, bizim ufaklığın hasta olması vede bizim tembelliğimizen dolayı gelemedik. Gerçi bir fark yokmş ordada tembellik yapacakmışız :smiley: ;D

Resimleri bekliyoruz, bu hafta sonu nere gidiyoruz onuda düşünün.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR