Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,314
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

Hoşbulduk kaçaklar ;D

Mustafa, bu etkinliğin fotoğraflarını görmeye dayanamayacaksın sanırım, bakıyorum da hemen konu değiştirmeye çalışıyorsun ;D ;D ;D

Aslında bu hafta sonu 3 gün tatil için bir şeyler yapmalıyız ;D ;D ;D

Etiketler

Görselleri merakla beklediğinizi bildiğim için,işi geceye bırakmayayım dedim ağır mı ağır laptopu işe getirdim fakat kabloyu getirmemişim ve de batarya çok azalmış maalesef ekleyemedim ....
Zerrinciğim ben tesisin içini iftar hazırlıgı yaptıkları için çekemedim,ama dış çekim yaptım tabi ....

görselleri merakla bekliyoruz

Resimleri ekleyinde biraz avunalım bizde arkadaşlar.

Bot ...gölll... suuuu....anammmm, Peki yüzülüyormu ???

Temizliğinden emin değildik biz ama,oraya gelen başka bir grup öğle sıcağında gölete girdiler ve suyun keyfini çıkardılar.....

sakura18' Alıntı:
Ferdane hanım yine döktürmüşsünüzdür sizin bulunduğunuz yiyen bilir ekibinde olmak isterim, hemde çok isterim.Bu sefer bi vazife aldık gelemedim.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve gözlemleriniz için ....Rahatsızlığım nedeni ile düşündüklerimi hazırlayıp götüremedim (hatta aracımı götüremeyeceğim için kampa Murat ile gidebildim ) ama tüm olumsuz engellerime rağmen klasiklerimden olan yufkadan gözleme yapabildim.Bir başka kampta görüşmek üzere ....

Gözleme demek... nedense tembelliğinle alakalı bir intibaa oluşmuş bende Şaşırdım valla....

Ben bir kaç kare eklemeye başlıyorum

Sorgun Göletine Ayaş yolu üzerinden gittik, Güdül yoluna girip, Yeşilöz Beldesi içinden geçtik ve tırmanmaya başladığımızda manzaralar çok güzeldi, durup bir kaç kare çekelim dedik, Yeşilöz Beldesinin yukarıdan görüntüsü, belde kanyon kenarında kurulmuş ve çok şirin bir yerleşim yeri..

Tabii kendimizi de görüntülememiz gerekiyordu ;D

Sabah yola 3 araç olarak çıktık, akşama kadar kamp alanında 4 araç daha bize katıldı..

Yolda Yelli Köyü içine girdik 2 teyze çok güzel muhabbet ediyorlardı, sonra bizimle muhabbet ettiler ve mutluluklarını sizinle paylaşmak istedim..

Yelli Köyünde bir ev..

Bu kadarmı resimler devamı yokmu ;D

Özgür, dur daha yeni başladım ;D

Sorgun Göletine ulaştık, görevli ile sohbet ederek, çevreyi biraz gezindik ve tabii salıncak keyfini çıkardık, sadece Ferdane değil hep birlikte de bindik, o görüntüler sanırım Murat'ın karelerinde gelecektir..

Göl ve çevreden ilk görüntüler