KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)
Görselleri merakla beklediğinizi bildiğim için,işi geceye bırakmayayım dedim ağır mı ağır laptopu işe getirdim fakat kabloyu getirmemişim ve de batarya çok azalmış maalesef ekleyemedim ....
Zerrinciğim ben tesisin içini iftar hazırlıgı yaptıkları için çekemedim,ama dış çekim yaptım tabi ....
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve gözlemleriniz için ....Rahatsızlığım nedeni ile düşündüklerimi hazırlayıp götüremedim (hatta aracımı götüremeyeceğim için kampa Murat ile gidebildim ) ama tüm olumsuz engellerime rağmen klasiklerimden olan yufkadan gözleme yapabildim.Bir başka kampta görüşmek üzere ....
ferdane gül' Alıntı:
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve gözlemleriniz için ....Rahatsızlığım nedeni ile düşündüklerimi hazırlayıp götüremedim (hatta aracımı götüremeyeceğim için kampa Murat ile gidebildim ) ama tüm olumsuz engellerime rağmen klasiklerimden olan yufkadan gözleme yapabildim.Bir başka kampta görüşmek üzere ....
Ben bir kaç kare eklemeye başlıyorum
Sorgun Göletine Ayaş yolu üzerinden gittik, Güdül yoluna girip, Yeşilöz Beldesi içinden geçtik ve tırmanmaya başladığımızda manzaralar çok güzeldi, durup bir kaç kare çekelim dedik, Yeşilöz Beldesinin yukarıdan görüntüsü, belde kanyon kenarında kurulmuş ve çok şirin bir yerleşim yeri..
Sorgun Göletine ulaştık, görevli ile sohbet ederek, çevreyi biraz gezindik ve tabii salıncak keyfini çıkardık, sadece Ferdane değil hep birlikte de bindik, o görüntüler sanırım Murat'ın karelerinde gelecektir..