Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,279
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

Hoşbulduk kaçaklar ;D :D

Mustafa, bu etkinliğin fotoğraflarını görmeye dayanamayacaksın sanırım, bakıyorum da hemen konu değiştirmeye çalışıyorsun ;D ;D ;D

Aslında bu hafta sonu 3 gün tatil için bir şeyler yapmalıyız ;D ;D ;D

Etiketler

Görselleri merakla beklediğinizi bildiğim için,işi geceye bırakmayayım dedim ağır mı ağır laptopu işe getirdim fakat kabloyu getirmemişim ve de batarya çok azalmış maalesef ekleyemedim :( ....
Zerrinciğim ben tesisin içini iftar hazırlıgı yaptıkları için çekemedim,ama dış çekim yaptım tabi ;) ....

görselleri merakla bekliyoruz

Temizliğinden emin değildik biz ama,oraya gelen başka bir grup öğle sıcağında gölete girdiler ve suyun keyfini çıkardılar.....

sakura18' Alıntı:
Ferdane hanım yine döktürmüşsünüzdür sizin bulunduğunuz yiyen bilir ekibinde olmak isterim, hemde çok isterim.Bu sefer bi vazife aldık gelemedim.
:smiley: Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve gözlemleriniz için :D....Rahatsızlığım nedeni ile düşündüklerimi hazırlayıp götüremedim :mad:(hatta aracımı götüremeyeceğim için kampa Murat ile gidebildim:( ) ama tüm olumsuz engellerime rağmen klasiklerimden olan yufkadan gözleme yapabildim.Bir başka kampta görüşmek üzere ;) ....

ferdane gül' Alıntı:
:smiley: Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve gözlemleriniz için :D....Rahatsızlığım nedeni ile düşündüklerimi hazırlayıp götüremedim :mad:(hatta aracımı götüremeyeceğim için kampa Murat ile gidebildim:( ) ama tüm olumsuz engellerime rağmen klasiklerimden olan yufkadan gözleme yapabildim.Bir başka kampta görüşmek üzere ;) ....
Gözleme demek... nedense tembelliğinle alakalı bir intibaa oluşmuş bende :D :D Şaşırdım valla.... :D

Ben bir kaç kare eklemeye başlıyorum :smiley:

Sorgun Göletine Ayaş yolu üzerinden gittik, Güdül yoluna girip, Yeşilöz Beldesi içinden geçtik ve tırmanmaya başladığımızda manzaralar çok güzeldi, durup bir kaç kare çekelim dedik, Yeşilöz Beldesinin yukarıdan görüntüsü, belde kanyon kenarında kurulmuş ve çok şirin bir yerleşim yeri..

DSC00979.jpg

DSC00980.jpg

Sabah yola 3 araç olarak çıktık, akşama kadar kamp alanında 4 araç daha bize katıldı..

Yolda Yelli Köyü içine girdik 2 teyze çok güzel muhabbet ediyorlardı, sonra bizimle muhabbet ettiler ve mutluluklarını sizinle paylaşmak istedim..

DSC00987.jpg

Yelli Köyünde bir ev..

DSC00988.jpg

Özgür, dur daha yeni başladım ;D

Sorgun Göletine ulaştık, görevli ile sohbet ederek, çevreyi biraz gezindik ve tabii salıncak keyfini çıkardık, sadece Ferdane değil hep birlikte de bindik, o görüntüler sanırım Murat'ın karelerinde gelecektir..

Göl ve çevreden ilk görüntüler :smiley:

DSC00989.jpg

DSC00990.jpg

DSC00991.jpg

DSC00992.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR