Ankarada 2 El Suzuki Parçası satan yer varmı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan imposi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,861

imposi

Ana Kamp
Yer
Ankara
tüm yıldız sanayiğini altüst ettim hiç bir şey bulamadım ufak tefek eksiklikleri olan aracıma parça bakayım dedim hiç birşey bulamadım suzuki parçası satan hiç yok heleki samurai parçaları bildğiniz parça aldığınız yer varmı sıfır parçlarını birtek kanguruda buldum ama biraz daha maliyeti düşürmek için çıkma arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Etiketler
Ynt: Ankarada 2 El Suzuki Parçası satan yer varmı?

İvedik hurdacılar sitesinde "Ali Demir" de çıkma Suzuki parçası bulabilirsiniz.Adres ve telefon veremiycem ama ana kapıdan girdiğinizde 3.sol sokağın başındaki köşe dükkan olması lazım.Orada kime sorsanız gösterir.

sanayini üsten girişimi altan girişimi ve orda iç aksam varmı motor ve janzıman mı sadece

Sanayinin üst girişi,Demetevler tarafından gelinerek ulaşılan kapı.Hatta bu bahsettiğim kapının yanında roket kılıklı bir savaş uçağı yakıt deposu durur yıllardır.
Motor şanzıman ve mekanik diğer ıvır zıvır parçalar kesin var ama örneğin iç döşemeler,ön göğüs vs var mı bilmiyorum.Siz hangi parçayı arıyorsunuz?

bana sinyal kolu kadran lazım elektirik tesisatı lazım aslında bu parçalar çalışır vaziyette ama benim araçta devir göstergesi yok baktığüım bazı modellerde var devir göstergeli kadran isatiyorum aslında istedğim parç.alarda bir sorun yok keyfe keder değişecek sinyal kolunda problemim vardı oda flaşördenmiş onuda değiştirdim :smiley: oda haloldu elektirik tesisatıda eski araç olduğu için içime sinmiyor bi sorun yok ama sanırım ben biraz pimpirikliyim bu konuda değişse iyi olur

bide uygun fiysata bulursam kompla vitara şanzımanı alabilirim aracın son süratin,n artırmak için

Sinyal kolu ve gösterge nispeten daha kolay bulunabilir şeyler.Ama tesisat Suzuki gibi ucuz araçlarada hurdacıların pekte sökmekle uğraşmadığı,kesip attığı bir parça.Yinede sormak lazım,umarım bulursunuz.

suzuki samurai arazi şanzumanı arıyorum...ve elimde suzuki difransiyelleri mevcut sorunsuz kaporta aksamıda var ilgilenenler arasın yardımcı olurum 0532 5239896

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.