J.L.' Alıntı:Demir keserek ayırt edebilirsinizböyle birşeye izin vermezler tabiki...
Bu bıçağın sahtesi yok desem yeridir. Piyasada denk gelme ihtimaliniz çok düşük. İnternetten temin edecekseniz güvenilir sitelerden alışveriş yaparsanız riski olmaz. Ayrıca açık arttırma sitelerinde gittigidiyor gibi fiyatlar biraz daha düşüktür gümrük vergisi falan olmadığı için. Elden alışveriş yapacaksanız bıçağın seri numarasını internetten kontrol edebilirsiniz.
Bıçağı ve klıfını eline alıp incelediğinizde çakma yada orjinal olduğunu çok rahat ayırt edersiniz.
sciencepeople' Alıntı:selamlar bu yurt dışından getirtme işi nasıl işliyor.. ??? benim hiçbir bilgim yok eğer almaya karar veren arkadaş varsa banada haber ederse beraber getirtelim.
J.L.' Alıntı:Mengeneye bağlamayıp balyozla kırmak için uğraşmadıkça torunlara bile kalır.![]()
cenkcc' Alıntı:Gerberi gözünüz kapalı alabilirsiniz yeterki düzgün bir bayiiden alın Ankarada Doğa spor Rıfat Sivaslı abi vardır bayiidir 10 seneden fazla oldu avda kullanmak üzere Gerber Gator modelini almıştım inanın neler kestim ama halen ilk günkü gibi kesinlikle pişman olmazsınız Buck ve Gerber kalitesini dünyada kanıtlamış markalardır ve diğer her büyük firma gibi Çinde üretim yapıyor ama asla kaliteden ödün vermeyeceklerine eminim belki 60 yıllık yada daha yaşlı Buck bıçağım vardı Büyükbabamdan kalma halen keskin halen paslanmadı.....
Doğa spor internet adresi http://www.dogaavsan.com/?sayfa=anasayfa
cenkcc' Alıntı:Bu arada yurtdışından getirmek için uğraşmayın derim sonucu çok sıkıntılı oluyor astarı yüzünden pahalıya geliyor bir arkadaşım ruhsatlı yivli tüfeği için MKE de yıllardır olmayan fakat zamanında bu tüfeğin ithalatını yaptığı halde birdaha mermisini getirmediği için defalarca dilekçe verdi yazı yazdı ama nafile sonrasında cabelastan amerikadaki bir arkadaşına boş kovan sadece kovan yani demir parçası sipariş etti malum Cabelas bu tür ekipmanları Türkiyeye yollamıyor belki bıçakta buna dahildir sonrasında Amerikadan adına kargo ile Türkiyeye geldi ve sonrasında 3 seneye yakın ağır ceza mahkemesiyle uğraştı ve sonuçta ceza almadı ama boş kovanlara devlet el koydu 3 sene mahkeme onca masraf tek kurtaruru defalarca yazdığı dilekçeler oldu ruhsatlı tüfeğine mermi ithalatı yapmayan mke ye yazdığı dilekçelere cevap verilmemesi kurtardı