<div class="bbWrapper">Merhaba, fr1 2003 td4 aracımın bakımı ve enjektör temizliği için(belkide değişim) buradaki tavsiyeler üzerine Rangers (doğan usta) nın yerine gittim. Doğan bey efendi daygılı ve yardımsever bir insan. Ancak herşey faturayı görene kadar.<br />
yağ,polen,hava ve klima filtresi değişimi,5 lt motor yağı ön fren balatası,sol ön askı rotu su flanşıantifiriz ve mekanik işçilik + enjektör tamiri toplam 4600tl fatura çıkardı.<br />
toplam işçilik 950tl yazıyor. acaba bakım ve lastik sökümü ayrıca üst kapak sökümünün işçiliği bu kadar tutar mı? <br />
enjektörlerin tanesi 550 tl den 2200tl onarım fiyatı çıkıyor. bakım parça ürünleri fiyatları da elimde var. <br />
Fiyat ciddi anlamda çok yüksek. (elimde fatura mevcut isteyene gönderirim.) <br />
Zaten range lerin disco3 lerin arasında fr köşeye de atıldı. <br />
başka yerde şu fiyat mevzularına girmiyorum. istemezsen yaptırmazsına da girmiyorum. (bana ustanın söylediği 1000-1500 arası enjektörler tutardı) bakım için de 1000 tl yazarsan 2500 tl ye bu iş tertemiz biterdi. Fakat iki katı fiyat ödemek üzdü.<br />
Dediğim gibi ustalığı samimiyeti söylenecek hiçbirşey yok. fakat fiyatlar iki katı! bunu aklınızda tutun.<br />
Artık fiyatları katlamayan gerçekten dost bir servis bulmak zor galiba.<br />
Saygılarımla.</div>