Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endüstri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,618
Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

[/quote]
tumer arkadaşımız hiç sorunsuz kullandığını yazdı.yağmurlu bir günde virajda uçmak istemem ...otomatik %100 kilit lerin hepsinde böylemi..lokka düşünüyordum... ???
[/quote]
Lokka ve Powertraxx aynı. Biri Avustralya biri Amerika malı. Ben LC'da Amerikan olanı kullanıyorum. Sadece Hiluxta arkası hafif olduğundan sıkıntı. Ben de 2.8 Hilux varken LSD almıştım. Ben halen takacaksanız ARB derim.

Etiketler

ARB biraz pahalı olur ama istediğiniz anda devreye almak keyifli olur ve aracın konforundan ödün vermeden ömrünüde uzatarak kullanmanızı sağlar.

lsd kilitli araç kullandım ;D ;D ;D varlığını pek hissettirmedi. ilk virajda uçmakta var ama ben yinede %100 diyorum.

bencede bldiğin yol en iyi yoldur.
En ucuz çözüm lockright, ı deneyin o zaman. Yanlız konuya vakıf biri taksın. Ben aracıma aldım ama kitten pul vs. ayar malzemesi çıkmıyor.Onlar olmadanda ayar tutmuyor ve kilide zarar veriyor.Dikkat edilmesi gereken püh nokta burası lockright'da.Kolay gelsin.

yavuz-çelikel' Alıntı:
bencede bldiğin yol en iyi yoldur.
En ucuz çözüm lockright, ı deneyin o zaman. Yanlız konuya vakıf biri taksın. Ben aracıma aldım ama kitten pul vs. ayar malzemesi çıkmıyor.Onlar olmadanda ayar tutmuyor ve kilide zarar veriyor.Dikkat edilmesi gereken püh nokta burası lockright'da.Kolay gelsin.
yavuz bey kafaya koydum kesinlikle kilit takılacak.kimi önerirsiniz.kim bu işi yapabilir.şehir fark etmez..

Selam Fahri Abi,

kilidi temin ettiğin yerin adres ve telefonlarını sana zahmet saklada bana da lazım olacak..

duygusallık seviyeside önemli tabi.. ;D ;D

hadi hayırlısı..

Ankarada sena jeep ahmet usta tecrübeli bu konuda.Benim kuzenin (umutçelikel) lc'de tecrübesi var.Telefonu cep 05352126288.Başkent sanayii sitesinde tamirhane.

hilüx e ,kilit takılır hemde bal gibi , ARB ön arka 100% kilit alınır ve takılır maliyeti ise türkiye teslim 5500 + takma parası ,antalyada bir arkadaşımızn hilüx sünde var süper performans gösteriyor

cihanülker' Alıntı:
hilüx e ,kilit takılır hemde bal gibi , ARB ön arka 100% kilit alınır ve takılır maliyeti ise türkiye teslim 5500 + takma parası ,antalyada bir arkadaşımızn hilüx sünde var süper performans gösteriyor

ilgileriniz için teşekkürler.kilit takılacak yurt dışından getirtmek için çalışmalarımı başlattım.kumandalı olanlar tercihimiz ...elektrikli olanlar sanki daha pratik.arızası az gibi ...tüm seçenekler değerlendiriliyor. :smiley:

cihanülker' Alıntı:
Cihan öyle bir demişsin ki sanki 5500 lira değil de 55 lira anasını satayım ;D ;D ;D Yoksa lira değil de dolar mı ??? ::smiley:

Olur kilit bal gibi olur.siz aşağıda kodlarıyla gönderdiğim kilitlerden birini edinin, benim kilidi taktığımız yerde takarız.

size 3 seçenek ilk ikisi sürekli kilitli sonuncu arb. resimlerin altında markaları yazıyor.

eaton detroit trutrack kilit.jpg

POWERTRAX kilit.jpg

ARB.jpg

çağlar' Alıntı:
Olur kilit bal gibi olur.siz aşağıda kodlarıyla gönderdiğim kilitlerden birini edinin, benim kilidi taktığımız yerde takarız.

size 3 seçenek ilk ikisi sürekli kilitli sonuncu arb. resimlerin altında markaları yazıyor.

sevgili çağlar olmasada zorla olduracağız. ;D ;D ;D powertrax, lokka aynı mı? sitede tümer lokka takmış senelerdir kullanıyorum diyor .hiç tereddüt etme dedi.sizler diğer kullanıcı arkadaşlarımın tavsiyelerine uyarak powertrax uygulayalım.dif hiç açmadım ölçü yada freze sayısı hiçbir bilgim yok.ama araç orjinal ...şu powertrax ı uygulayalım ustalarda şaşırıp kalsın. :D :D :D

Merhaba,

Arkad diff.de Lokka var. Tek araç olarak kullanıyorum Hi-Lux ü. Arazi, şehiriçi ve şehirlerarası.. Herhangi bir sorun yaşamadım bu güne kadar.

amerikada kilit bulundu maillerin sonucu powertrax lockright 294 $ nospin 427$ gemi ile gelmesi 60$ son durum bu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR