Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi
[/quote]
tumer arkadaşımız hiç sorunsuz kullandığını yazdı.yağmurlu bir günde virajda uçmak istemem ...otomatik %100 kilit lerin hepsinde böylemi..lokka düşünüyordum... ???
[/quote]
Lokka ve Powertraxx aynı. Biri Avustralya biri Amerika malı. Ben LC'da Amerikan olanı kullanıyorum. Sadece Hiluxta arkası hafif olduğundan sıkıntı. Ben de 2.8 Hilux varken LSD almıştım. Ben halen takacaksanız ARB derim.
bencede bldiğin yol en iyi yoldur.
En ucuz çözüm lockright, ı deneyin o zaman. Yanlız konuya vakıf biri taksın. Ben aracıma aldım ama kitten pul vs. ayar malzemesi çıkmıyor.Onlar olmadanda ayar tutmuyor ve kilide zarar veriyor.Dikkat edilmesi gereken püh nokta burası lockright'da.Kolay gelsin.
yavuz-çelikel' Alıntı:
bencede bldiğin yol en iyi yoldur.
En ucuz çözüm lockright, ı deneyin o zaman. Yanlız konuya vakıf biri taksın. Ben aracıma aldım ama kitten pul vs. ayar malzemesi çıkmıyor.Onlar olmadanda ayar tutmuyor ve kilide zarar veriyor.Dikkat edilmesi gereken püh nokta burası lockright'da.Kolay gelsin.
Ankarada sena jeep ahmet usta tecrübeli bu konuda.Benim kuzenin (umutçelikel) lc'de tecrübesi var.Telefonu cep 05352126288.Başkent sanayii sitesinde tamirhane.
hilüx e ,kilit takılır hemde bal gibi , ARB ön arka 100% kilit alınır ve takılır maliyeti ise türkiye teslim 5500 + takma parası ,antalyada bir arkadaşımızn hilüx sünde var süper performans gösteriyor
cihanülker' Alıntı:
hilüx e ,kilit takılır hemde bal gibi , ARB ön arka 100% kilit alınır ve takılır maliyeti ise türkiye teslim 5500 + takma parası ,antalyada bir arkadaşımızn hilüx sünde var süper performans gösteriyor
ilgileriniz için teşekkürler.kilit takılacak yurt dışından getirtmek için çalışmalarımı başlattım.kumandalı olanlar tercihimiz ...elektrikli olanlar sanki daha pratik.arızası az gibi ...tüm seçenekler değerlendiriliyor.
cihanülker' Alıntı: