Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endüstri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,600
Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

tüm yolları deneyeceğiz bu kilit ya olacak ya olacak ...en ucuz yolu bulalım sonra tüm hilux leri kilitleyeceğiz. :smiley:

Etiketler

en ucuz yolu powertrax.
300 dolar civarı normal ithalatçıyla getirin bence 300x2 misli=600x1.5=900 tl ye gelir.yüzde takmaya 1000 biter bu iş. :smiley:):smiley:)

Ne oldu kilit konusunda bir gelişme var mı? ???

assuva' Alıntı:
Ne oldu kilit konusunda bir gelişme var mı? ???

Merhaba Sefa Abi,

beklemedeyiz.. ;D ;D

ne vakittir sizlerden haber alamaz olduk abi, illaki kilitmidir sizlere kavuşturan..?

kalın sağlıcakla

Merhaba Ali,
yok olur mu hiç hep izliyorum forumu, okuyorum ama sesim pek çıkmıyor sanırım ::smiley: Arabayı da görmedim sanma çok hoş oldu, güle güle ve sağlıkla binersin umarım.

assuva' Alıntı:
Merhaba Ali,
yok olur mu hiç hep izliyorum forumu, okuyorum ama sesim pek çıkmıyor sanırım ::smiley: Arabayı da görmedim sanma çok hoş oldu, güle güle ve sağlıkla binersin umarım.

Sağolun Sefa Abi..

sizi duyduğuma mutlu oldum..Eksik olmayın..

benim peygamber devesine gelince,sizinkinin yanında tenekeden ibarettir..

irtibatınıza ihtiyacımız var...saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,755
Kaydolan Son Üyemiz
karavantaxi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR