Ankara'da Motor Ehliyet Kursu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan delizi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,742

delizi

adventure is just a romantic name for trouble
Yer
Ankara, Turkiye
Web
www.ortadoguturu.com
herkese selam,

ingiliz motor ehliyetimi malesef burada turk motor ehliyetine ceviremiyorum.

o yuzden burada bir daha ehliyet alacagim. ankara'da bildiginiz guvenilir ve fazla kasmayan bir kurs bilen var mi? varsa irtibat bilgilerini verirse sevinirim..

saglicakla​

Etiketler
Ynt: Ankara'da Motor Ehliyet Kursu

Ulusan Motor'un, Adventure Sürüş Okuluna başvurabilirsin,
hiç kullanmayı bilmiyorsna bile öğretiyorlar, biliyorsan da ehliyet sahibi yaparlar,
0.312.440 17 17
Murat KIZAK tan selam soyleyebilirsin hocam ;)

delizi ne yaptın ehliyet işini halledebildin mi?. Halledemediysen emek 4. caddede 4.44 motor var. Orası her konuda yardımcı olur. Tolga Yurtören ile görüşebilirsin.

selamlar,

tesekkur ederim. ehlieyt isini hallettim. bilkent'te bahar senliklerinde Yildiz surucu kursu stand acmis. yaziliverdim hemencecik. insallah temmuz'da aliyorum.

yardimlariniz icin teskkur ederim.
ozhan u.

Hayırlısı olsun kardeş. Umarım herşey gönlünce olur. Ne tür bir motor istiyorsun? Enduro tarzını seversen motorumu satıyorum. Baya bi maddi sıkıntıya girdim. Yazı motorsuz geçirip kışın durumu düzeltebilirsem yeni bir motor alacağım inşallah. Motora bakmak istersen linki aşağıda. Kendine iyi bak.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4105714

selam EagleOzzy,
guzel ve temiz bir motorun var. umarim kisa zamanda iyi bir musteri bulursun. ben bunun yakin kardesi olan f650 kullandim uzun zaman, sonra beni istanbulda birakti. simdi planim honda transalp almak nasip olursa. esasen sifir almayi dusunuyorum ben. o yuzden biraz daha para biriktirmem gerekecek.

delizi' Alıntı:
selam EagleOzzy,
guzel ve temiz bir motorun var. umarim kisa zamanda iyi bir musteri bulursun. ben bunun yakin kardesi olan f650 kullandim uzun zaman, sonra beni istanbulda birakti. simdi planim honda transalp almak nasip olursa. esasen sifir almayi dusunuyorum ben. o yuzden biraz daha para biriktirmem gerekecek.

Beni İstanbul' da bıraktı derken neyi kastettin anlayamadım. Ayrıca transalp çok yakıt tüketen bir motordur. Umarım en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun.

motor patladi istanbulda. ust uste 3 sorun cikartti. yuzu astarini gececekti. ben de gumruge biraktim. sonra da ucakla dondum.
nasip degilmis diyorum o zaman daha otesi.
simdi yeni planlar var..

transalp'e gelince. karburatorlu oldugu icin biraz fazla yaktigini biliyorum. ama enjektorlunun cikartabilecegi bir sorunu cozmek cok daha zor. o yuzden karburatorlu bir motor almayi dusunuyorum.

delizi' Alıntı:
motor patladi istanbulda. ust uste 3 sorun cikartti. yuzu astarini gececekti. ben de gumruge biraktim. sonra da ucakla dondum.
nasip degilmis diyorum o zaman daha otesi.
simdi yeni planlar var..

transalp'e gelince. karburatorlu oldugu icin biraz fazla yaktigini biliyorum. ama enjektorlunun cikartabilecegi bir sorunu cozmek cok daha zor. o yuzden karburatorlu bir motor almayi dusunuyorum.
geçmiş olsun hocam,
her ne kadar Transalp biraz fazla yakıyor gibi gorunse de, uzun zamandaki parca bakım giderleirni de dikkate aldığında bir çok endurodan daha avantajlıdır,
50 bin km dağ taş XL600 V Transalp kulanan bir endurou olarak içini dışını çok iyi bildiğim bu makine cidden çok dayanıklı ve zevklidir, uzun yolda çok rahattır,
karbüratörlü makine her zaman daha avantajlıdır, özellikle endurolarda, endurocular memleketin ücra yerelirnde gezidkleirndne çok kötü yakıtlarla karşılaşmaktadırlar, o nedenle injeksiyon sistemi bozulduğu anda kalırısnız, ama karburatorde ya hissetmezsin ya da bir kac tekler, atar pisliği,
injeksiyonlu endurosu olan arkdaşlarla aynı sahte benzini aldığımızda benim karburatorlu hissetmedi bile, ama injeksiyonlunun çekişi hissedilir şekild edüştü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR