Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Vetihsan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,074

Etiketler
Ynt: Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı

Kimse cevap vermedi ve bende kendim buldum. Ankara Şaşmaz da sanayi sitesinde Çelik Oto var. Adamlar parça ithalat distribütörüymüş, selçuk bey ve ahmet amca vasıtası ile Volkan bey ile tanıştım. Özel servis olarak çalışıyorlar, volkan bey yetkili serviste çalışmış işini bilen araçları tanıyan bir arkadaş. Samimi ve makul. Aracın sorunlarını tespit edip ufak çaplı bir rapor sundu bana. Orjinal ve çıkma parçalar ile fiyatları tarafıma iletti. Kısa zamanda parçaları tedarik edip 2 gün içinde aracımı teslim etti. Volkan beyin deyimi ile aracım pıtırcık gibi oldu.

Servis arayan arkadaşların dikkat ve bilgisine....

İhsan Bey,

Bir de dikmen keklik pınarındaki ERCANLAR otoyu deneyin, konya yolu dikmen kavşağında. Çok tecrübeli ve sorumlu bir ekipleri var fiyatlarda uygun

selam ve sevgilerimle

MARS

Teşekkür ederim Mars dostum. Ancak sanırım bir daha servise girmeyeceğim. Yakıt / Bakım masrafları kesemi aştığı için aracımı satmaya karar verdim. Birde yaşındanmıdır nedir, arazide alttan tekerden arka bagajdan çıtırtılar gelmeye başladı. Canım sıkılıyor. Her zaman için 3-4 yaşlı araçlar yada sıfır arabalar kullandığım için canımı sıkıyor 2001 mode FL 2.5 V6. Hesaplıyorum, hesaplıyorum 40-45 kuruş yakıyor, ancak ay ortalamasına vurunca1000 lira yakıt benim kesemi çok sarsıyor :(

Adnan Çetinel' Alıntı:
Şaşmaz Oto sanayiide Anıl Oto var, denemenizde fayda var.

Vetihsan' Alıntı:
Ankara da bulunan arkadaşlarım ustası iyi, fiyatları uygun bir özel servis önerisi olan varsa memnun olacağım.

Şimdiden teşekkür ederim.
.

Bende tavsiye ederim turgut bey size her konuda yardımcı olacaktır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri