Ankarada Sunroof Tamiri Ve Şaft Balansı İçin Yer Öneren Varmı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,816

euzlu

Eksi36 Offroad/KARS...
Yer
Balıkesir/Trabzon/Kars
Telsiz Çağrı Kodu
TA3DEU
Değerli arkadaşlar, sunroof'umda arıza oldu, açarken arka tarafı ilk etapta sağlı-sollu havaya kalkıyor ama geriye kaydırma işleminde sol taraf musaade etmiyor (sağ da az bir şey gidip bu sebepten kalıyor), dolayısı ile kapanırken de sol taraf %100 oturmuyor, açık kalmıyor ama tam oturmuyor, Ankara da sunroof işinden anlayan tanıdık varmı? adres ve telefon alabilirsem sevinirim.

Bir de şaft balansımı gözden geçirteceğim, malum 40-60 km süratte hafif bir titreme yapıyordu, bu iş içinde tanıdığı olan varsa sevinirim, kaportacı abilerimin tanıdıkları da vardır ama sizlerin aracılığı ile gidebileceğim birileri varsa daha da güzel olur, saygılar,

Erdoğan UZLU

Not: aynı mesaj başka marka başlığına da atıldı ama 2 gündür öneri gelmeyince sizlerle de paylaşmak zorunda kaldım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Etiketler
Ynt: Ankarada Sunroof Tamiri Ve Şaft Balansı İçin Yer Öneren Varmı?

erdoğan hocam zj yi buldunuzmu yoksa, ankarada şaft balansını en iyi yapan "çiniciler" isminde bir firmadır internette adresini bulabilirsiniz .. sunroff ise tam bir bela, şaşmaz oto sanayiinde sunroffçular var ama çoğu müşteriyi öpen cinsinden ,o yüzden bir ustaya değil birkaç ustaya gösterip hepsinden fiyat almanız lazım yoksa sizide öperler ... kolay gelsin

hunter06_1' Alıntı:
erdoğan hocam zj yi buldunuzmu yoksa, ankarada şaft balansını en iyi yapan "çiniciler" isminde bir firmadır internette adresini bulabilirsiniz .. sunroff ise tam bir bela, şaşmaz oto sanayiinde sunroffçular var ama çoğu müşteriyi öpen cinsinden ,o yüzden bir ustaya değil birkaç ustaya gösterip hepsinden fiyat almanız lazım yoksa sizide öperler ... kolay gelsin

şaşmaz da esnaf dostum çok da bir işimide onlara yapışmadan yapayım istemiştim : )) demek kısmet olmayacak, yine gideyim bizimkilere en iyisi: )))

erdoğan hocam şaşmaz 33.sokakda bir usta var. Tam numarasını bilmiyorum ama gündüzler bmw karşısında çapraz da(tarif biraz karışık oldu ama :D)
tüm arabalara bakıyor ben bmw tamir ettirmiştim. İşine hakim birisi.
Hatta benim arabanın orjinal parçası çok pahalıydı eskisinden bişeyler ayarladı ve eskisini çalışır hale getirdi.
Ben bu hafta bir xj aldım. eğer bi aksilik olmaz ise cumartesi günü şaşmazdayım gelirseniz gidip gösterebiliriz.

hunter06_1 arkadaşa da katılıyorum sunroof tamircileri nedense çok kaprisli ve genelde de kafa koparan cinsten.....
selamlar...

ozgursenyurt' Alıntı:
erdoğan hocam şaşmaz 33.sokakda bir usta var. Tam numarasını bilmiyorum ama gündüzler bmw karşısında çapraz da(tarif biraz karışık oldu ama :D)
tüm arabalara bakıyor ben bmw tamir ettirmiştim. İşine hakim birisi.
Hatta benim arabanın orjinal parçası çok pahalıydı eskisinden bişeyler ayarladı ve eskisini çalışır hale getirdi.
Ben bu hafta bir xj aldım. eğer bi aksilik olmaz ise cumartesi günü şaşmazdayım gelirseniz gidip gösterebiliriz.

hunter06_1 arkadaşa da katılıyorum sunroof tamircileri nedense çok kaprisli ve genelde de kafa koparan cinsten.....
selamlar...

33.sokaktakiler ''Çiniciler rot balans'' onlarla görüştüm, muhtemelen cuma günü oradayım, eğer aksarsa cumartesine kalır ki sizinle de buluşmuş oluruz kısmetse : )))

euzlu' Alıntı:
33.sokaktakiler ''Çiniciler rot balans'' onlarla görüştüm, muhtemelen cuma günü oradayım, eğer aksarsa cumartesine kalır ki sizinle de buluşmuş oluruz kısmetse : )))

inşallah erdoğan hocam eğer cumartesiye kalırsanız görüşürüz kolay gelsin...

ŞAft balansı konusu ne olduı merak ettim.
Sıkıntınıza ilaç olabildiler mi?
Saygılarımla,
Burak Dirican

euzlu' Alıntı:
Değerli arkadaşlar, sunroof'umda arıza oldu, açarken arka tarafı ilk etapta sağlı-sollu havaya kalkıyor ama geriye kaydırma işleminde sol taraf musaade etmiyor (sağ da az bir şey gidip bu sebepten kalıyor), dolayısı ile kapanırken de sol taraf %100 oturmuyor, açık kalmıyor ama tam oturmuyor, Ankara da sunroof işinden anlayan tanıdık varmı? adres ve telefon alabilirsem sevinirim.

Bir de şaft balansımı gözden geçirteceğim, malum 40-60 km süratte hafif bir titreme yapıyordu, bu iş içinde tanıdığı olan varsa sevinirim, kaportacı abilerimin tanıdıkları da vardır ama sizlerin aracılığı ile gidebileceğim birileri varsa daha da güzel olur, saygılar,

Erdoğan UZLU

Not: aynı mesaj başka marka başlığına da atıldı ama 2 gündür öneri gelmeyince sizlerle de paylaşmak zorunda kaldım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

şaftta problem olduğuna çok sevindim :smiley: bendede aynı problem var çözüm bulamıyorum günlerdir sanayiye git gel bunaldım. bu şaftın balansı oluyor mu acaba bende de 80 den sonra titreme ve uğurltu yapıyor 96 zj var. usta da bulamadı bi türlü ama şaftı sökünce sorun kalmıyor demek ki şafttan bi sorun var. istavrozun ara parçası dedi değiştirdim sorun düzelmedi çıkma aldım olmadı şimdi de arazi şanzımanı ile şaftın birleştiği noktada bilyada sorun olduğunu söylüyor sinirlerim bozuldu. istanbulda bu şaft balansı yapacak yer vardır mutlaka ama düzgün yapan biri tavsiye ederseniz çok sevinirim. sorunu nasıl çözdünüz?

selamlar, hocam ben Ankara'da Şaşamaz sanayideki Çiniciler adlı şaft-rot balansçı da yaptırdım, elbette İstanbulda da vardır ama kimler olduğunu oradaki arkadaşlardan öğreneceğiz, bir de rot balansınızı mutlaka kontrol ettirin, buradan bir arkadaş tavsiye etmişti ve yaptırdım, 60-80 arasında olan o titremem %50 azaldı sırf rot balanstan sonra, kolay gelsin, bozmayın moralinizi, düzelebilir işler bunlar ama bir an önce doğru işletmeyi bulmanız durumunda elbette, selamlar...

DÜN ŞAFT PROBLEMİM ÇÖZÜLDÜ.BU ZAMANA KADAR BOŞUNA BEKLEMİŞİM. AMA BEKLEDİĞİME DEĞDİ. İŞİNİ DOĞRU YAPAN LAYIKIYLA YAPAN USTALARDAN ALLAH RAZI OLSUN. BOSTANCI SANAYİ SİTESİNDE ÖMÜR ŞAFT BALANSA GİTTİM 2 SAATTE TİTREME VE UĞULTUYA NOKTAYI KOYDULAR. ORADAKİ İLKERE VE DİĞER ÇALIŞANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. HELAL OLSUN ALDIKLARI PARA. İSTANBULA YOLU DÜŞEN OLURSA DİREKT UĞRASIN SORGUSUZ SUALSİZ....MASTER SERVİS BİLE ORAYA GÖTÜRÜYOR BALANS İÇİN ARAÇLARI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR