Ankara'dan Sıcağı Sıcağına Kar Görüntüleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan focus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,644

focus

Zirve
Yer
Ankara
Bu fotoları bir saat kadar önce çektim. Dışarıda şu an tipi şeklinde kar yağıyor. Pazar olduğu için fazla trafik de yoktu, bu yüzden bütün yollar karla kaplandı. Ben de bunu fırsat bilip dışarıya çıktım, evimin yakınındaki üst geçide çıkıp bir kaç fotoğraf çektim. Ancak makinem karla kaplandığı için biraz korktum ve fazla fotoğraf çekemedim. Tripodu yirmi dakika kadar açtım, ayakları dondu... :smiley:

_DSC0319.jpg

_DSC0333.jpg

_DSC0334.jpg

_DSC0337.jpg

_DSC0339.jpg

_DSC0355.jpg

_DSC0357.jpg

Etiketler
Ynt: Ankara'dan Sıcağı Sıcağına Kar Görüntüleri

ellerine sağlık Emrah güzel fotoğraflar olmuş , gece tipide çekim yapmak kolay değildir sanırım , makinende sorun yok değilmi ?

Yok yok makineye bişey olmadı. Ama ellerim buz tuttu...

Bali Bey,
Fotograflarınızda, eleştirileriniz kadar, güzel. Fotograflarınızın yayınlandığı başka bir yer var mı? Görmeyi çok isterim. Lütfen, daha fazla fotografınızı yükleyin. Saygılarımla...
Not: a'nın üstüne ^ koymayı beceremedim. Anlamı?

Özür dilerim, bir parça alakasız olacak ama â kararkterini yazmak için klavyenizdeki Alt tuşunu basılı tutup sağ taraftaki sayılardan 0226 yazmanız yeterli olacaktır. :smiley:

Çok teşekkür ederim Yılmaz Bey. Altı aydır yurtdışındaydım yeni döndüm, belki binlerce fotoğraf çektim, ta ki makinem çalınana kadar. :( Yakında yavaş yavaş hepsini foruma yükleyeceğim. Amiyane tabirle, forumu "fotoğraf manyağı" yapacağım. :smiley:

İspanya'da çalındı Sedat, Barcelona'da. Gitti D200'üm, Tamronum. Daha kötüsü kamera çantasında benimle bir arkadaşımın pasaportu da vardı. Bir de pasaport çıkarmakla uğraştık İspanya'da.

Yapma yahu çok üzüldüm paşam, ben daha basit bir makinedir diye düşünmüştüm... Pasaportlar kolay da makine ve lense içim gitti şimdi... İspanya, Portekiz, İtalya kimse uyarmadı mı paşam bu ülkeler konusunda sizleri? Çok büyük geçmiş olsun...

Sağol Paşam. İtalya'yı duymuştum ama İspanya'yı bilmiyordum, kimse de birşey söylemedi. Bir süre makinesiz gezeceğiz artık.

Emrah çok üzüldüm makinen için, geçmiş olsun...

Emrah bey geçmiş olsun.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR