i_istanbullu Ana Kamp Mesajlar 58 Tepkime Puanı 0 Yer antakya 13 Mar 2012 #17 hayırlı uğurlu olur inşallah...ilgiyle takipteyiz...
doskuda_53 Rize Çamlıhemşin Avusor Yaylası Mesajlar 192 Tepkime Puanı 1 Yer Rize Çamlıhemşin 13 Mar 2012 #18 Maşaallah. Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın... Rize Çamlıhemşin'den selamlar...
cemklc Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 13 Mar 2012 #19 i_istanbullu' Alıntı: hayırlı uğurlu olur inşallah...ilgiyle takipteyiz... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun teşekkürler .
i_istanbullu' Alıntı: hayırlı uğurlu olur inşallah...ilgiyle takipteyiz... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun teşekkürler .
cemklc Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 13 Mar 2012 #20 doskuda_53' Alıntı: Maşaallah. Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın... Rize Çamlıhemşin'den selamlar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim aracım telekomdan çıkma ilk rize deymiş rizede ki arkadas trabzona satmış ordan da ankaraya biz getirdik
doskuda_53' Alıntı: Maşaallah. Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın... Rize Çamlıhemşin'den selamlar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim aracım telekomdan çıkma ilk rize deymiş rizede ki arkadas trabzona satmış ordan da ankaraya biz getirdik
cemklc Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 14 Mar 2012 #21 Bu arada lastik jant takıldı janklar bk 390 , lastikler cooper stt 285/75/16 takıldı.
mexmet44 Kamp II Mesajlar 224 Tepkime Puanı 0 Yer marmaris 14 Mar 2012 #22 cem abi, araciniz hayirli ugurlu olsun)) bu arada cantlarda cok guzel yakismis ))
cemklc Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 14 Mar 2012 #23 mexmet44' Alıntı: cem abi, araciniz hayirli ugurlu olsun)) bu arada cantlarda cok guzel yakismis )) Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür allah razı olsun .
mexmet44' Alıntı: cem abi, araciniz hayirli ugurlu olsun)) bu arada cantlarda cok guzel yakismis )) Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür allah razı olsun .
R Rubenn Yeni Üye Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 14 Mar 2012 #24 Hayırlı uğurlu olsun. bol çamurlu günler diliyorum.
euzlu Eksi36 Offroad/KARS... Mesajlar 1,252 Tepkime Puanı 15 Yer Balıkesir/Trabzon/Kars Telsiz Çağrı Kodu TA3DEU 14 Mar 2012 #25 cemklc' Alıntı: Bu arada lastik jant takıldı janklar bk 390 , lastikler cooper stt 285/75/16 takıldı. Genişletmek için tıkla ... hocam mahsuru yoksa jant+lastiğin maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim, kazasız belasız sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın...
cemklc' Alıntı: Bu arada lastik jant takıldı janklar bk 390 , lastikler cooper stt 285/75/16 takıldı. Genişletmek için tıkla ... hocam mahsuru yoksa jant+lastiğin maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim, kazasız belasız sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın...
S saruhan Kamp III Mesajlar 895 Tepkime Puanı 3 14 Mar 2012 #26 İyi günler Hayırlı uğurlu olsun,toplarken sabır,bol para ve iş bilir ustalar temenni ediyorum. Saygılar Batuhan Ankara
İyi günler Hayırlı uğurlu olsun,toplarken sabır,bol para ve iş bilir ustalar temenni ediyorum. Saygılar Batuhan Ankara
cemklc Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 14 Mar 2012 #27 euzlu' Alıntı: hocam mahsuru yoksa jant+lastiğin maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim, kazasız belasız sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın... Genişletmek için tıkla ... Teşşekkür edrim . 5 adet jantlara 950 verdim 5 adet lastigede 2600 tl verdim .
euzlu' Alıntı: hocam mahsuru yoksa jant+lastiğin maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim, kazasız belasız sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın... Genişletmek için tıkla ... Teşşekkür edrim . 5 adet jantlara 950 verdim 5 adet lastigede 2600 tl verdim .
cemklc Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 14 Mar 2012 #28 saruhan' Alıntı: İyi günler Hayırlı uğurlu olsun,toplarken sabır,bol para ve iş bilir ustalar temenni ediyorum. Saygılar Batuhan Ankara Genişletmek için tıkla ... Çok teşekür ediyorum . Simdilik tüm işlerini kendimiz kendim halletdim halletmeyede devam
saruhan' Alıntı: İyi günler Hayırlı uğurlu olsun,toplarken sabır,bol para ve iş bilir ustalar temenni ediyorum. Saygılar Batuhan Ankara Genişletmek için tıkla ... Çok teşekür ediyorum . Simdilik tüm işlerini kendimiz kendim halletdim halletmeyede devam
cemklc Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 14 Mar 2012 #29 Rubenn' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun. bol çamurlu günler diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Rubenn' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun. bol çamurlu günler diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
euzlu Eksi36 Offroad/KARS... Mesajlar 1,252 Tepkime Puanı 15 Yer Balıkesir/Trabzon/Kars Telsiz Çağrı Kodu TA3DEU 14 Mar 2012 #30 cemklc' Alıntı: Teşşekkür edrim . 5 adet jantlara 950 verdim 5 adet lastigede 2600 tl verdim . Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim, muhtemelen projemin uygulama safhasında jantlar konusunda sizden yasrdım isteyebiliri, elbette bir mahzuru yok ise.. tekrardan güle güle binin, selamlar...
cemklc' Alıntı: Teşşekkür edrim . 5 adet jantlara 950 verdim 5 adet lastigede 2600 tl verdim . Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim, muhtemelen projemin uygulama safhasında jantlar konusunda sizden yasrdım isteyebiliri, elbette bir mahzuru yok ise.. tekrardan güle güle binin, selamlar...
cemklc Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 14 Mar 2012 #31 euzlu' Alıntı: çok teşekkür ederim, muhtemelen projemin uygulama safhasında jantlar konusunda sizden yasrdım isteyebiliri, elbette bir mahzuru yok ise.. tekrardan güle güle binin, selamlar... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne zaman derseniz amaç burda birbirimize yardımcı olmak bildiklerimizi paylaşmak degilmi.
euzlu' Alıntı: çok teşekkür ederim, muhtemelen projemin uygulama safhasında jantlar konusunda sizden yasrdım isteyebiliri, elbette bir mahzuru yok ise.. tekrardan güle güle binin, selamlar... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne zaman derseniz amaç burda birbirimize yardımcı olmak bildiklerimizi paylaşmak degilmi.
euzlu Eksi36 Offroad/KARS... Mesajlar 1,252 Tepkime Puanı 15 Yer Balıkesir/Trabzon/Kars Telsiz Çağrı Kodu TA3DEU 14 Mar 2012 #32 tekrardan teşekkürler, bu arada sormak isterim, arabayı Trabzon'dan aldık demişsiniz, Memleket Trabzon'mu??
tekrardan teşekkürler, bu arada sormak isterim, arabayı Trabzon'dan aldık demişsiniz, Memleket Trabzon'mu??