Anket : Cj'nin Üstünü Ne Zaman Açıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan izrafeel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,734

Siz ne zaman CJ nin SOFT/HARD topunu çıkarıp, güneşle buluşuyorsunuz?

• Çıkardık Bile

Kullanılan: 3 20.0%
  • Haftaya Çıkaracağım

Kullanılan: 1 6.7%
  • Bu ay çıkarırım

• Hazirandan önce çıkarmam

• Hiç Çıkarmam

Kullanılan: 5 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
Ynt: Anket : Cj'nin Üstünü Ne Zaman Açıyorsunuz?

sinannasirli' Alıntı:
Bu arada : http://www.petsiparis.com/?urun-7369-get-off-sprey-500-ml-uzaklastirici-sprey-----50-daha-fazla

Benim jipe kediler oturmakla kalmayip bir de isiyorlardi. Bu spreyin bayagi faydasini gordum benden soylemeso

aracın içi serbest kedilere ama özellikle kışın motora sıkmak lazım bundan

Etiketler
zaman

sinannasirli' Alıntı:
Bu arada : http://www.petsiparis.com/?urun-7369-get-off-sprey-500-ml-uzaklastirici-sprey-----50-daha-fazla

Benim jipe kediler oturmakla kalmayip bir de isiyorlardi. Bu spreyin bayagi faydasini gordum benden soylemeso

İnsanlar üzerinde etkili olanıda varmı? Üzeri açık jeepler için gerekir.Emniyet şeridini kimse takmıyor,hep üzerinden atlayıp içine dalıyorlar.

Buggy' Alıntı:
Bitmiş, çok satılan bir ürün galiba. Hiçbir firmanın stoklarında yok, alamadım. Köpeklerden birini jeep'in içine bağlasam mı acaba.

Senin orda eşek arılarıyla da muhabbetin yerinde,jeepin içine biraz tavuk eti koyarsan ne kedi ne de köpek birdaha yanaşmaz.

Sent from my phone

Senin orda eşek arılarıyla da muhabbetin yerinde,jeepin içine biraz tavuk eti koyarsan ne kedi ne de köpek birdaha yanaşmaz.

Anlaşıldı, ben de yanaşamayacağıma göre CJ' yi kaderine terket diyorsun yani.

Üstünü açamayacağım kesinleştiğine göre ben de hardtop'u elden geçireyim dedim. Çatlak ve çizikler polyesterlendi.

01.jpg

03.jpg

Ekli dosyalar

• 02.jpg
    02.jpg
    66.9 KB · Görüntüleme: 213

Buggy' Alıntı:

Anlaşıldı, ben de yanaşamayacağıma göre CJ' yi kaderine terket diyorsun yani.

Üstünü açamayacağım kesinleştiğine göre ben de hardtop'u elden geçireyim dedim. Çatlak ve çizikler polyesterlendi.

Buggy' Alıntı:
Kendi stepnem. Hoplayıp zıplarken gelip sürtmüştür :smiley:
Kedi kaputa atlayıp duramamış, uzun bir fren izi bırakmış, pati çıkartmasıyla kapatamadım.

Büyük kediler de var,onların pati izini deneseydin.Hem senin kediler ne tür lastik takıyor? O tür zeminlerde çok yumuşak lastik kullanmaları gerekir yoksa bu taraftan çıktıkları gibi kaputun diğer tarafından aşağı inerler.
Buggy' Alıntı:
Kendi stepnem. Hoplayıp zıplarken gelip sürtmüştür :smiley:
Kedi kaputa atlayıp duramamış, uzun bir fren izi bırakmış, pati çıkartmasıyla kapatamadım.
Bende de mermi deliği çıkartmaları var,benzer durumlar için saklıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR