Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,779
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

beatrix' Alıntı:
Acikcasi ben degil esim katilacak, ben genelde co pilot olacagim, Bu gezide iddiali bir bayan pilot olarak iz birakacaga benzer. "valla ben genelde korkarim ondan..." ;D ;D ;D

Zaten esinden korkmayan hic bir seyden korkmazmis. Oylesinden ben korkarim

Bu jeep LR muhabbeti iste bu acidan biraz uzadi. bunu o baslikta da yazmistim. Espri bile olsa ''olmadik yerde kalir da madara olursam'' durumu biraz tatsiz. Benim arkadasim disco ile gelecek. Henuz aracini alali 1 ay olmadi, 3 ya da 4. gezisi. onun icin gereksiz bir gerginlik olacaktir gezi boyunca. Bi de olmadik yerde kalirsa, bir suru gumburtu... Herkes birbiri ile kanka degil ki...

Neyse... bu konudan sikildim zaten...

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Su anki listeye göre bu gezinin tek bayan Pilotu görünen Beatrix`i (Almanya) tanistirayim... Kendisini hafife almayin haaaa..... ;D

[attachment=2]

Ewet gizli adam Emre abi de geldi grand vitara showw olacakk eee tarık abi yokk hala ortalıkta selimmmm neredesin aloooooo.....

1-cagri_ali...............cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..................D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres................unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny......jimny telsiz ve AT
6-Bronco...............cj5 mtr
7-Rais....................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs...................samurai kesik OK-144
10- Beatrix..............CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock
11-navaraextreme....samurai traktör lastiği-difflock-vinç.
12- doom...............g.vitara bf at - %100 kilit.
13- Offroader_ Suzuki Vitara Bf AT.

beni eklemedin?

evim istinye, yakın yanı. Ama Beykent üni bilmiyorum.

1-cagri_ali...............cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..................D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres................unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny......jimny telsiz ve AT
6-Bronco...............cj5 mtr
7-Rais....................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs...................samurai kesik OK-144
10-Beatrix..............CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock
11-navaraextreme....samurai traktör lastiği-difflock-vinç.
12-doom...............g.vitara bf at - %100 kilit.
13-Offroader............Vitara Bf AT.
14-jyrays..................cj5 petlas-kilit-vinç

maslaktan ayazağaya inince beykent üniversitesi die sorarsan kolaylıkla bulabilirsin ...
Jyrays' Alıntı:
beni eklemedin?

evim istinye, yakın yanı. Ama Beykent üni bilmiyorum.

Teşekkür, bulmaya çalışyorum!

bu beykent üniversitesinin bende bilmiyorum yerini maslaktan ayazaga yönünde yol üzerindemi

Buluşma Yeri...

Arkadaşlar büyük ihtimalle Kemerburgaz tarafında olucaz, haberleşiriz.
Unutmayalım Gezenbilir telsizde 5. kanalı kullanır.

Oldu orkun abi görüşürüz inş... sizede iyi eğlenceler ....

Tamam, şimdi belli oldu! Sağol!

Jeepcj7' Alıntı:
Arkadaşlar büyük ihtimalle Kemerburgaz tarafında olucaz, haberleşiriz.
Unutmayalım Gezenbilir telsizde 5. kanalı kullanır.

Orkun Kemerburgaz'daki olayınız özelmi?

beatrix' Alıntı:
Orkun Kemerburgaz'daki olayınız özelmi?

Ben her gün Kemerburgaz'dayim, burada özel birşey yokki!

Ben tek yabancı değilim galiba...

ben kuvetle muhtemel kagıthane cendere yolundan devam ederim bahcelievlerden yola cıkacam pazar günü görüşürüz telsiz kanal beş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...