Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,779
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

:eek: Bir şey değil evinden bir oda ayırıp evden dışarı bile çıkartmayacak bu gidişle.... ;D

Etiketler

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

BRONCO' Alıntı:
ergücan abi hasta az değilmi AŞIK desek ;D

Aaaaa... yapmayın ama; Jeep'lerimizi sevmeliyiz. Bakın onun için ne aldım:smiley:

[attachment=1]

Özel havalandırma sistemi içinde Amerika'dan Okjizen tüpleri siparişi verdim....:smiley:

Bugünlerde sanki biraz az parlıyor gıbi,en son nezaman cilalamıştım acaba yoksa bir haftayı geçtimi ??? Offf... Oooofff...

http://i394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/Mari120dd.jpg

ön pancur nikelajında bayaa bir matlaşma başlamış kardeşim hani yanlış anlama ama ,aklına bir şey gelmesin kromajda hastalık belirtileri galiba

tütütüüüü nazar deymesin inşallah !!! :eek: :smiley:

Benim Jeepler cıla görmemiz! 8)

bensiz ha ? inanmıyorum

çagrı helal olsun sana liste yine kabarmış iyce.
bu kadar kısa zamanda, sen bu işi biliyosun :p

eeg52' Alıntı:
Cem yeğenim kanal 5 normal telsizden CB halk bandı yani .. :smiley:

ben şimdi bi tane walk tolk i alsam işe yaramaz yani öbürünüde ben sevmiyorum kocaman anten arabanın torpidolar delik deşik

;D GARAJDA JİPİN ÖNÜNDEKİ DİVANDA YATTIĞINI KİMSE BİLMİYOR DİMİ ABİ ;D
BRONCO' Alıntı:
ergücan abi hasta az değilmi AŞIK desek ;D

Yok be abi zaten herkesin içinde var bu olay herkes dünden razıı bu hastalık böle bişi işte ;D
Fatih ÖZTÜRK' Alıntı:
çagrı helal olsun sana liste yine kabarmış iyce.
bu kadar kısa zamanda, sen bu işi biliyosun :p

;D Ayhan abi gel tabi ama sert olacak ayni ;) yarıyoldan dönenin lastiği patlasın ;)
ayhan kurnaz' Alıntı:
bensiz ha ? inanmıyorum

1-cagri_ali...............cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..................D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres................unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny......jimny telsiz ve AT
6-Bronco...............cj5 mtr
7-Rais....................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs...................samurai kesik OK-144
10-Beatrix..............CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock
11-navaraextreme....samurai traktör lastiği-difflock-vinç.
12-doom...............g.vitara bf at - %100 kilit.
13-Offroader............Vitara Bf AT.
14-jyrays..................cj5 petlas-kilit-vinç

Son durum budur arkadaşlar araçlarınıza haftta sonuna kadar iyi davranın anane ve babane yokuşu yeterince üzecek onları ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri