Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,877
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Emre ilk rampada takılmışsın form grafiğinde düşüş var ,yada artık senide harbi JEEP çi yapma zamanı geldi

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Mehmet kardeşim her yönünle mükemmeldin , sen olmasan anneanne belkide ikinci bir 'kalanbilir ' olacaktı sağolasın varolasın....

sen biraz dinlen de babaannede de epey yorulacağa benzersin bizim katılımcılarımız eğer eksik donanımlı olurlarsa.....

bull' Alıntı:
Emre ilk rampada takılmışsın form grafiğinde düşüş var ,yada artık senide harbi JEEP çi yapma zamanı geldi
ilk rampada ugursuz geldi ama anneanne kolay oldu....sıra babaannede ;D

.........

jrrays'ın denemesi

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009019.flv

.....

ve devamı...........

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009020.flv

.............

Çağrı'dan bir deneme.......

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009021.flv

vakit oldukça geç oldu devamı yarın inşallah...........

Nejat' Alıntı:

Reis sıkı bir gezi olmuş
port bagajdan kaputa bağlı teller var
ne işe yarıyorlar ?

Genel kullanım amacı,orman içi etaplarda alçak dalların,araca zarar vermeden tel üzerinden kayıp gitmesidir .Roof rack ın iyi sabitlenmesi ve mümkünse,arka tampona da bağlantı atılması gerekir.

eeg52' Alıntı:
vakit oldukça geç oldu devamı yarın inşallah...........

Ahhh beee...!!! benim aynı yeri çıkışımın yokmu videosu....

BRONCO' Alıntı:
var ergün ergican abiye verdim bu gün yükler inşallah

Çünkü orayı hırs yapıp tamamen kontrolu kaybetmiş bir şekilde çokmıştımda, yani, aslında bizimki " bırak beni yaaa...! ben kendim çıkarım" demişti. ve kestirmeden önünde ne varsa üzerinden atlayıp geçmişti....!!!!

tüm rampayı değil ama yarısından sonrası ve sonunu çekmiştim o ara abbası çekiyodum sanırım ,güzel görüntüydü

haberim olsaydı gelirdim valla üzüldüm şimdiçbende şile taradında aylak aylak geziyordum...tüh valla..