KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ergun Ağabey,senin CJ 'nin fotolarını Amerikan JP Magazine dergisine göndermek lazım, hele o önden lastiklerin çamurdan enleri 1'er metre olmuş halleri MUHTEŞEM bir görüntü olmuş... Herkese teşekkürler paylaşım için... Muhteşem yardımlaşma ve bir organizasyon...Ama en alışık olmadığımızı ve bulunmayanı çamurun özelliği galiba
Yukarida konusuldu aslinda bu konu. Ilk bir kac aracin denemelerinden sonra ve hele mog oralari parcaladiktan sonra zaten inanilmaz kanallar daha da anormal bir hal almisti. senin arac oraya girerse asiri yan yatma ve hatta belki devrilme durumu olabilir, araca ciddi hasar verilebilir diye dusunuldu. bence de iyi oldu. bi de mog bile zorlanmaya baslamisti, ozellile inerken batma tehlikesi yasadigini kendisi soyluyor. O saatte onun batmasi " batanbilir" olurdu...
kısmet olurda gerçekleştirebilirsek orada yukarı çıkış için bir sıralama yapmak gerekir diye düşünüyorum , öncelik vereceğimiz araçları orada tespit ederek daha zevkli bir gün geçirebiliriz , ne dersiniz ?...............
zira anneannede çoğu arkadaşımızn hevesi kursağında kaldı ama telafi edeceğiz inşallah !.........
babaanne çamuru daha killi ... vazo için birebir ;D
yol dar ve derin birde kanalı var...yani kalan aracın yanından geçmek gibi bir şans yok...
çıkmanın tek yolu çıkabilene kadar denemek....vinç , strep , halat faydasız...
yapmayın lütfen en az 1,5 saat aşağıda mogun kasasının üstünde yemek kahve vs. için takıldık, bu arada çocuk havuzunda batmıştın kenara aldım seni, bronco lar hiç kıpırdamak bile istemedi, en son ben girdim başka giren yok diye kalanları çeke çeke yukarı çıktım
cagri_ali' Alıntı:
Mehmet abi bu fotoyuda arşivine koy bence Samurai mog kurtarıyor Gezinin bomba fotorafı seçiyorum bunu ;D
tövbeler olsun bırak arşivi baş köşeye koyacağım, hala bu foto nasıl ve ne zaman çekildi? niye çekildi? samurai beni o çamurda kaç km çekti onu düşünüyorum vallahi günün değil ayın fotoğrafı olmuş