Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,665
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

saat 4 e jkadar calısıyorum ama saat 3 -4 gıbı yanınıza gele bılırm hem tanısmıs oluruz.

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

gokturk te bır arkadasımda olacam

Çatalcadan deniz arkadasımız davet etti hafta sonu yeni yerler görebiliriz bu hafta ralli yarışı var belgratta bilginiz olsun

ewet abi çatalca muhabeti güzel olur pazar günü ....

pazar gunu ben yokum arkadaslar sabah ortaokul arkadaslarımla brunc sonrasında fb ts maçı pazar ıcın kusura bakmayın ben offroad u bagdat cad. yapacam gozukuyorum

Hadi bakalım! Ama saat 4'ten sonra olamaz, öyleden gidebiliriz, babanne ve camel parkura?

ne var orda? cumartesi mi?

Benim CJ çok uzun asfalt sevmiyor 8)

Hep çamur, hep çamur, birazda kumsalları alt üst edelim...
İşte Ormanlı 17 km boyunca sahıl, birde lodos olursa ( ki genelde bu mevsimde hep olur) burunları geçmek için dalgaların çekilmesini bekleriz....

arkadaşlar lütfen biraz duyarlı olalım jeep lerimiz bölgeden taşıdıkları topraklar neticesinde toprak erozyonu oluşmaya başladı yakında çölleşme tehlikesi olabilir not bir uzman............. ;D ;D

beatrix' Alıntı:
Hep çamur, hep çamur, birazda kumsalları alt üst edelim...
İşte Ormanlı 17 km boyunca sahıl, birde lodos olursa ( ki genelde bu mevsimde hep olur) burunları geçmek için dalgaların çekilmesini bekleriz....

dikkat jeep yutan dalgalar olabilir hafta sonu şiddetli lodos var :

bull' Alıntı:
arkadaşlar lütfen biraz duyarlı olalım jeep lerimiz bölgeden taşıdıkları topraklar neticesinde toprak erozyonu oluşmaya başladı yakında çölleşme tehlikesi olabilir not bir uzman............. ;D ;D
evet bu konuyada deginmek lazım

Kimler gelecek? Ne zaman?