KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tarık abi ben bahçede biriktiriyorum toprağı bu hafta sonu jipi yıkayınca çıkan toprağı kurutup büyükşehir belediyesinin verdiği laleleri dikecem saksıya ;D
bull' Alıntı:
arkadaşlar lütfen biraz duyarlı olalım jeep lerimiz bölgeden taşıdıkları topraklar neticesinde toprak erozyonu oluşmaya başladı yakında çölleşme tehlikesi olabilir not bir uzman............. ;D ;D
arkadaşlar lütfen biraz duyarlı olalım jeep lerimiz bölgeden taşıdıkları topraklar neticesinde toprak erozyonu oluşmaya başladı yakında çölleşme tehlikesi olabilir not bir uzman............. ;D ;D
valla size hiç katılmıyorum, fotoğrafda da görüldüğü gibi betonlaşmayı 10 m2 de olsa engelledim, kendime şehirde ekip biçecek bir toprağım oldu ne ekeyim yeni toprağıma arkadaşlar bir öneriniz varmı?
valla size hiç katılmıyorum, fotoğrafda da görüldüğü gibi betonlaşmayı 10 m2 de olsa engelledim, kendime şehirde ekip biçecek bir toprağım oldu ne ekeyim yeni toprağıma arkadaşlar bir öneriniz varmı?
Ben yarın yıkama işlerine başlayacağım. Bu kadar zaman sonra kırıcılarla girerler heralde. yıkamacı yerine inşaat firması ile mi görüşsem ciddi bir hafriyat işi çıkacak ne de olsa...