KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi sana şu kadar diycem aracın tekerindeki çamurlardan bir avuç eline aldığın zaman sadece bir kütlesi 1 kg yakın (az önce aracım yıkanırken dökülen bir parçayı alıp inceledim) şu avatardaki tekerinin bir tanesinin kaç kilo olduğunu tahmin edebiliymusun? moga ihtiyaç duymak gayet normaldi
Nivacı dostların sitesinde, iki nivanın doğru ekipman ve plan ile koca bir yoldan çıkmış otobüsü yola çektiklerinin resimlerini gördüm. Birden fazla vinç ve makar ile bişeyler yapardık heralde...
Nivacı dostların sitesinde, iki nivanın doğru ekipman ve plan ile koca bir yoldan çıkmış otobüsü yola çektiklerinin resimlerini gördüm. Birden fazla vinç ve makar ile bişeyler yapardık heralde...
güven hocam benim aracta iki takım makara ekipmanı vardı dogru makaralamayla tankı bile cekeriz gerekirse ama iyikide gerekmedi camur felaket yapışkan bir camurdu
Çamur iyi hoş güzeldide yalnız bir problem var....! (şaka yapmıyorum , gerçek...!)
Arabayı yıkattıktan sonra boyanın üzerinde (özellikle motor kapağında) benek benek mat lekeler oluştu, çıkarmaya çalıştım nafile, yarın bir pasta ile deneyeceğim, sanırım kille ilgili bir şey olsa gerek..... :
Motorun calismasiyla kaput isindigi icin, uzerindeki camurlar uzun sure kaldiginda boyaya zarar verebiliyor. Daha once basima gelmisti.
Ama dedigin gibi bir ihtimal pasta cilayla cikartaman olasi.