Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,513
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

serkann' Alıntı:
abi ana sayfada ETKİNLİKLER bölümü ordanda OFFROAD bölümü

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0

Serkan, Ayazağa'ya söz verdik...! ekle kendini...!

Etiketler

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 20

sizler sağolun aslında hep birlikte olup katılımı daha da şenlendirmek vardı ...........

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

bravo valla. süper oğlu süper görüntüler.
bi öneri unimorg un yakıtını aranızda paylasın bence.

oy oy oy ne güzel çamur varmış yaw.Yanıbaşımda neler oluyormuşta benim haberim yok.
yok yok kesin bu gezileri takip etmem lazım.bu tip gezileri kaçırmamalıyım

[attachment=1]

Merdane ve CJ süper ))) Elinize sağlık ...

Anane yokuşunun hamuru anca o merdane ile açılır heralde

fikrine sağlık.
ergun abi valla bu çok güldürdü beni tekrar tekrar teşekkürler.

orayı hatırladım bende orada motoru yakmıştım ne pis çamur biz oraya çehennem yolu diyoruz bi kere girdim çıkana kadar hem motor hemde balata yandı . kaç ay geçti halen oraya gitmeye korkuyorum

bencede kork o yokusun bide anne annesi var bende orada makası eğdim bonus olarakta kafamı yardım ama becerip camı kıramadım

cok güzel maşallah

Bu anane yada babaanne rampasının tekrarı olmayacak mı? Gerçi bu mevsimde oraları nasıldır çamur kalmışmıdır bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

fbmy' Alıntı:
Bu anane yada babaanne rampasının tekrarı olmayacak mı? Gerçi bu mevsimde oraları nasıldır çamur kalmışmıdır bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

kesinlikle devamı olur ama birdaki kışa bekleriz

Teşekkürler...

Ya daha kışa çok var bi sulama tankeri götürüp iyice sulasak olmaz mı ;D

fbmy' Alıntı:
Teşekkürler...

Ya daha kışa çok var bi sulama tankeri götürüp iyice sulasak olmaz mı ;D

belki olur ama rahmetin bol yagması kadar uzun ömürlü olmaz kışa ne kaldı şurda biz aracları bilemeye aldık kışa kadar hazırlıklar sürecek saglam hazırlan zaman cabuk gecer

Vaaay sevgili Mesut merhaba. Bu basligi tekrar canlandirmissin. Anane ve babaanne olayibence her sene bir kac defa tekrarlanir, gorusuruz oralarda