KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok güzel bir gezi olmuş.Anane yokuşunun çamuru dediğiniz gibi gerçekten kaliteli imiş Anladığım kadarı ile her eve bir mog, yada her organizasyona bir mog lazım...
ergun hocam olayı güzel yakalamışsın levye her derde deva olmazsa olmaz kayışı gevşiyen finlandiya JC nin yardımına koşuyor malum daha sanra vinclenme sırası bende
Cagrı böyle bir gezi hazırladıgın için sana ve katılan tüm güzel insanlara tşkür ediyorum devamını en kısa zamanda tekrarlamayı sabırsızlıkla bekliyorum onca etabı buyük başarıyla aşıp düz yolda debriyaj balatasını dagıtan aracımı gezinin sonunda ayazagaya kadar arkasında ceken mehmet arkadaşıma ve moguna minnatarım yok böyle bir makina benim niva peşinde takılı kopuk ucurtma gibi gidiyordu camur deryasının içinde gezinin yıldızı tek kelimeyle ünimog ve memhmet arkadaşımızdı resmen ünümoga şov yaptırdı bizim aracların her marka ve model hepsi bir tarafa ünümog bir tarafa yokuşlar hafif geldi moga
Ne demek dursun usta ben teşekkür ederim herkese güzel ve çamurlu bir pazardı anane senin balatayıda yuttu bu arada geçmiş olsun ustaa gerçekten mehmet abi ve mogu son oktayı koydu anneanne ye daarısı babaannenin başına diyorum
reis28' Alıntı:
ergun hocam olayı güzel yakalamışsın levye her derde deva olmazsa olmaz kayışı gevşiyen finlandiya JC nin yardımına koşuyor malum daha sanra vinclenme sırası bende
Cagrı böyle bir gezi hazırladıgın için sana ve katılan tüm güzel insanlara tşkür ediyorum devamını en kısa zamanda tekrarlamayı sabırsızlıkla bekliyorum onca etabı buyük başarıyla aşıp düz yolda debriyaj balatasını dagıtan aracımı gezinin sonunda ayazagaya kadar arkasında ceken mehmet arkadaşıma ve moguna minnatarım yok böyle bir makina benim niva peşinde takılı kopuk ucurtma gibi gidiyordu camur deryasının içinde gezinin yıldızı tek kelimeyle ünimog ve memhmet arkadaşımızdı resmen ünümoga şov yaptırdı bizim aracların her marka ve model hepsi bir tarafa ünümog bir tarafa yokuşlar hafif geldi moga
hehehe yıkamamı dedinbana çok uzak yaa ben yaz gelince yıkıyorum üstünü açıp çelik jantlarımı takınca yani kumsal moduna geçince hazirana doğru yollarım ben yıkama fotolarını
hasanfb' Alıntı:
Gerçekten çamura herkes fazlasıyla doymuş detayları bekliyoruz...
Şu yıkama işlemi yapılırkenki fotoğraflarıda gönderseniz fena olmaz hani