KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Jyrays in kendisinin de (co-pilotuyla beraber tabii) aracının da ne kadar başarılı olduğunu gördük. Geziye vinci ve yardımseverliği ile destek olurken, her rampadaki başarısı ile de taktir topladı.
Aracı kim yaptı bilmiyorum ama her detayı kazanılmış tecrübelerle hazırlanmış bir araç olduğu anlaşılıyordu.
Bi de keçi vardı Çok iyi gittiğini gördük zaten.. ama akşam saatlerinde Bronco lar anane mücadelesindeyken üzerimize hızla geldiğinde, gidiş yeteneğinden çok duruş yeteneğini merak etmiştik O yeteneği de varmış neyseki
mithat kardeşim kusura kalma sanada cok tşkler keyili bir geziydi katılan herkeze cok tşkler herkez ayrı bir renk kattı geziye tekrar yineliyorum gezinin yıldızları ünümog, Jyrki ve JC siydi JC off road anlamında tam layikiyle tasarlanmış ve düşünülmüş bir aractı
Bi de keçi vardı Çok iyi gittiğini gördük zaten.. ama akşam saatlerinde Bronco lar anane mücadelesindeyken üzerimize hızla geldiğinde, gidiş yeteneğinden çok duruş yeteneğini merak etmiştik O yeteneği de varmış neyseki
Abi kesin bişi söyleyemiyorum hafta içi için ama hafta sonları musait oluyorum cumartesi pazar çalışmıyorum ...
navaraextreme' Alıntı:
o videoların resimlerin arasında gene batan land ler mi gördüm sanki ? ...
Bu gün çok gelmek istedim fakat ati ile belgrat yaptık biraz kafamıza göre denemeler vs.. Makinayı hazırlamakla meşkulüz bu aralar birkaç eksik tespit ettik onları giderelim biraz modifiye sonra annane babanne topluca gireriz çağrı hafta içi arasam müsait olurmusun ???
Güzel bir geziydi ama abbasın yaşı anneanneninkine yakın olduğu için atasin yanına park etti hemen ama oraya kadarki performansı da fene değildi sanırım.Ellerine sağlık kuzen .Yalnız gece abbsa birisi suikast düzenlemiş kuzen sol aynasını kırmışlar
Yolda duruyordu aynaya çarpıp basamağa takılmayan nasıl bir kamyon acaba sanki çekiçle vurmuşlar gibi tam ortasından çamurlu bıraktık sanırım ondan oldu yada ayna çatladı nazarmı değdi yoksa kuzen.
akşam bi inceleriz kuzen olmassa hurdalıkta dodge çok özgürün aynalarla abbasınki aynı ;D
abbas' Alıntı:
Yolda duruyordu aynaya çarpıp basamağa takılmayan nasıl bir kamyon acaba sanki çekiçle vurmuşlar gibi tam ortasından çamurlu bıraktık sanırım ondan oldu yada ayna çatladı nazarmı değdi yoksa kuzen.
Jyrays in kendisinin de (co-pilotuyla beraber tabii) aracının da ne kadar başarılı olduğunu gördük. Geziye vinci ve yardımseverliği ile destek olurken, her rampadaki başarısı ile de taktir topladı.
Aracı kim yaptı bilmiyorum ama her detayı kazanılmış tecrübelerle hazırlanmış bir araç olduğu anlaşılıyordu.