Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,620
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Dursun abi super resimler,

Tesekkurler.

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

;D 8) ;D 8) ;D 8)

beatrix' Alıntı:
Finlandiya hiç durmadan vinci ile araba çekmekle uğraştı....!
Çok büyük emeğı geçtı....
Ellerine vincine sağlık.
Teşekkürler...!

[attachment=1][attachment=2]

Rica ederim ;D

sonraki bir vurus oldu ama ??? CJ nasıl?

resimler süper biz iğneadada böyle off road yapmadık helal olsun tüm katılan arkadaşlara

bull' Alıntı:
resimler süper biz iğneadada böyle off road yapmadık helal olsun tüm katılan arkadaşlara

Burası Gezenbilir. Takıl bize hayatını yaşa

bull' Alıntı:

olay yerinde olmak vardı o rampa ne aracları yuttu rampanın yarısında geri dönenlerde cok oldu zirveye ulaşanda ama bir gercek var araclarda bizlerde camura doyduk

ormanda airsoft silahlarla savaşanlar bizlerdik birden sizleri görünce şaşırdık ;D renk kattınız bizim buluşmamıza .fotoğraflarınıza baktımda gerçekten çok zevkli gözüküyor çok eğlendiğiniz ortada .ben ayazağada yaşıyorum ama ilk defa karşılaştım sizelerle ama siz sürekli geliyorsunuz heralde o bölegeye, ayazağa off-road grubu bile varmış çektiğimiz hatıra fotoğraflarını bizde hemen kendi sitemize koyduk.sizlere iyi eğlenceler dileriz yine karşılaşmak dileğiyle 8)

evet bende 1 adet video ekliyeyim yoruma açık fotoğrafları göndereyim, anneanne baya yordu anca kendime geldim

http://s305.photobucket.com/albums/nn202/expres_2008/?action=view&current=Video011.flv

tek kelimeyle landcıların yüz akıydı bu araç

Hafta sonu yaptığımız Anıtkabir ziyaretinden dönerken, Mehmet arkadaşımın Unimog'unu zannedersem Erenköy E-5 te gördüm

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Ayazaa056-2.flv
http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Ayazaa054.flv

gerçekten çok muhteşem kareler paylaşım için teşekkürler.

mehmet abi km de 1,5TL feda olsun o canavara 3 tl yaksada canı saolsun

Söyliyecek bir kelime bulamadım ,gerçekten bravo artık ormanlar kralı gezinizi yapmaya gerek kalmadı gibi,baksana o çamurda ceylan gibi gidiyor jj ler.JJ mi alsam ne ;D ;D ;D ;D

cj3 cj5 cj6 cj7 cj8 farketmez yeterki cj olsun affetmez

arkadaşlar aranızda olamadıgım için çok üzgünüm .bir hayli zor ve eglenceli geçmişe benziyor hepinizi tebrik ediyorum