KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
mithat kardeşim kusura kalma sanada cok tşkler keyili bir geziydi katılan herkeze cok tşkler herkez ayrı bir renk kattı geziye tekrar yineliyorum gezinin yıldızları ünümog, Jyrki ve JC siydi JC off road anlamında tam layikiyle tasarlanmış ve düşünülmüş bir aractı
olay yerinde olmak vardı o rampa ne aracları yuttu rampanın yarısında geri dönenlerde cok oldu zirveye ulaşanda ama bir gercek var araclarda bizlerde camura doyduk
ormanda airsoft silahlarla savaşanlar bizlerdik birden sizleri görünce şaşırdık ;D renk kattınız bizim buluşmamıza .fotoğraflarınıza baktımda gerçekten çok zevkli gözüküyor çok eğlendiğiniz ortada .ben ayazağada yaşıyorum ama ilk defa karşılaştım sizelerle ama siz sürekli geliyorsunuz heralde o bölegeye, ayazağa off-road grubu bile varmış çektiğimiz hatıra fotoğraflarını bizde hemen kendi sitemize koyduk.sizlere iyi eğlenceler dileriz yine karşılaşmak dileğiyle 8)
Söyliyecek bir kelime bulamadım ,gerçekten bravo artık ormanlar kralı gezinizi yapmaya gerek kalmadı gibi,baksana o çamurda ceylan gibi gidiyor jj ler.JJ mi alsam ne ;D ;D ;D ;D