Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Olağan Genel Kurulu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akileyla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,556

akileyla

Antalya Kamp ve Karavan Derneği /Doğa dostu
Yer
ANTALYA - TÜRKİYE
Değerli Karavancı ve doğa sever dostlar,

2007 yılında kurulan Derneğimiz 2011-2013 dönemi olağan Genel Kurulu' nu Karavanlarla kalabileceğiiz Sarısu C Tipi mesire yerinde Mersin,Alanya,Antalya 'da ikamet eden üyelerimizin çoğunun katılımı ile zevkli bir hafta sonu tatili yaparak gerçekleştirdi.
2014-2016 Dönemi Yönetim Kurulu üyeleri üyelerimizin desteği ile seçildiler.

Yeni dönemde de benimle birlikte yoluna devam eden Fatih Özdel ve Ali Demirkol'a ve aramıza yeni katılan Bünyamin tokmak ve Cengiz Kaya'ya (Yönetim Kurulu arkadaşlarıma) , Derneğimize önem verip gönül birlikteliği yaptıkları için teşekkür ederim.

Sevgiyle kalın
Antalya KKD.Yön.Krl.Bşk.
Leyla Özdağ

1.jpg

6.jpg

4.jpg

9.jpg

12.jpg

Ynt: Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Olağan Genel Kurulu

Yönetime katılan yeni üyelerle birlikte bundan sonraki çalışmalarınızda da kolaylıklar ve mutluluklar dileriz .
Selamlar.

Yeni yönetimin calışmalarında başarılar dileriz.
Tunay & Tugay

Leyla hanım,

Son zamanlarda foruma sık giremediğim için gecikmeli olarak sizi ve yeni yönetim kurulunuzu tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Tebrikler;islerinizde basarilar dilerim,bu mesire yerinin adresini detayli olarak verebilirmisiniz.Sonra sormak istedigim bir husus da, Antalya'daki Bambus Kamping kapandimi? Ekim 3 de oradaydim kapi kapaliydi ve icerisi terk edilmis manzarasi arz ediyordu,tesekkurler.

Ercument Ozbek' Alıntı:
Tebrikler;islerinizde basarilar dilerim,bu mesire yerinin adresini detayli olarak verebilirmisiniz.Sonra sormak istedigim bir husus da, Antalya'daki Bambus Kamping kapandimi? Ekim 3 de oradaydim kapi kapaliydi ve icerisi terk edilmis manzarasi arz ediyordu,tesekkurler.

Ercüment bey, merhabalar öncelikle teşekkür ederim... Sarısu mesire yeri - Antalya'dan Kemere giderken liman ı geçergeçmez. soldaki benzinciden sonraki ilk ışıklardan hemen sonra sola dönünce çok belirgin şekilde şehir otobüsleri park yeri gözünüze çarpar. Henüz Orman bölge Md. den karavan konaklama izni alınmadığı için kamp planı yapılamadı. ama orayı işleten belediye nin bir şirketinde çalışan Baki bey adını veya Derneğimizin adını verirseniz Güvenlik sizi Karavan ile içeri alır. Şimdilik tamamen palyatif çözümle kalabiliyoruz... Umarım problemleri açarızda resmi olarak kamp alanları listemizde yayınlarız.. Bambus Caming duydum ama hiç ilgilenmemiştim sanırım otopark şeklinde bir yermiş şimdi kapalı... yanlış bilgi vermeyeyim...

Selamlar.
Antalya KKD.Yön.Krl.Bşk.
Leyla Özdağ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR