Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,823
Ynt: Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)

oooooo.. :eek: :eek: :eek:..

Bülent abiiiiiii....senin el saat 16.00 yı bile beklemez....

ülen iyi ki iş çıkmış da gidememişiz....millet kumpas kurmuş, paparazzilik yapıyor...bu ne ya.. ;D ;D

Burak, Kürşad...şimdiye kadar sizin resimler çıkmadı ama ben korktum..her an sizlerinde birşeyleri çıkabilir...korkmaya başlayın.. ;D

Etiketler

Yok yok,Burak la Kürşat ın bi sakatlıkları yok.
Ammmaaaaa MücoCan nın bi görüntüsü varkiiii,hazırlıklarını yapıyorum asıl hıt o. ;D
Bütün yılın hıt i olucak ;D

evettttttt belgeler savaşı başladı... ;D cevap veriyorum..... ;) çekilen yer SÜNNET GÖLÜ resim çekilirken Erkan kardeşimde oradaydı hatta bizim bütün ekip de yanıbaşımızdaydı ..Barbaros..cihan..faruk..mücahit yani bu resme herkes şahit hatta bu poz kız isteme geyiği vardı o enstantane içinde yer alan bir pozdur....amaaaaaaaaaaaaaaaaa birazdan göreceğiniz resim için ben yorum yapmıyacağım.... ;D gerekeni sizler söyleyeceksiniz.... ;) hadi fazla bekletmeyelim resim birazdan yayında....çabuk MÜCAHİT e haber verin derim ben... ;D

buyrun yorumları bekliyorum.... :D bu kucak işi ne iş..... ;D

ANTALYA 072.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;Dayyyyyyyyyyyy ;D ;D ;D ;D ;D bayılazımmmm şimdi sabahtan beri gülmekten yarıldım yarıldım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kizida ben vermiştm ha ha ha ;D ;D ;D kız kaçmıştı zaten demekki bu rsim hatıra kalmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bülent abi seni seviyoruzzzzzz saygılarrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

way erkan abimin haline bak naptılar sana erkan abeyyyyyyy ;D

Puaahahahahaha
Ah ölücem gülmektan zuahahahahaha

KIz istemne değildi abimmm,dans dans ;D ;D hatırlaaaaaaa ;D tekila mucizesiii ;D

red34' Alıntı:
buyrun yorumları bekliyorum.... :D bu kucak işi ne iş..... ;D
ne kadar doğal di mi resimdeki kimse durumdan rahatsız omamış ya da yadırgamamış ;D ;D ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Puaahahahahaha
Ah ölücem gülmektan zuahahahahaha

KIz istemne değildi abimmm,dans dans ;D ;D hatırlaaaaaaa ;D tekila mucizesiii ;D
abicim kızı verdim kız kaçtı ya istemem diye ;D ;D ;D ;D sonra tabi kahırdan tekila ve sonuççç ;D ;D ;D ;D ;D

ben yorum yapmıyorum sadece yazılanları okuyarak eğleniyorum şimdi.... :D ama Erkan ı da seviyorum .....değişmem onu hiçbirşeye....ben Erkan ı böylede seviyorum ne diyim kabullendim onu bu şekilde.... ;D

ya Bülent abi sen şimdi bu adamı neden öptün ben onu hatırlamıyorum kim bu adam ayrıca da ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
abicim kızı verdim kız kaçtı ya istemem diye ;D ;D ;D ;D sonra tabi kahırdan tekila ve sonuççç ;D ;D ;D ;D ;D

Zuahahahaha ah ölücem gülmekten ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
ya Bülent abi sen şimdi bu adamı neden öptün ben onu hatırlamıyorum kim bu adam ayrıca da ;D ;D ;D ;D

Bir sen değil,bütün dünya bu cevabın peşinde ;D

red34' Alıntı:
ben yorum yapmıyorum sadece yazılanları okuyarak eğleniyorum şimdi.... :D ama Erkan ı da seviyorum .....değişmem onu hiçbirşeye....ben Erkan ı böylede seviyorum ne diyim kabullendim onu bu şekilde.... ;D

Bizde seni böyle seviyoruz abimmmmmmm ;D

Şaka bi yana
Canım abim,sana canım feda :D
Anlayışın için tekrar teşekkürler :smiley: ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler