Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkfer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,347

ilkfer

Ana Kamp
Yer
ankara
merhaba arkadaşlar,
bu yıl ilk kez çadır tatili yapmayı planladık.antalya merkeze yakın bir yerde kamp yapmak istiyoruz.bize buradan tavsiye edeceğiniz yerler var mı? acilen yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. ???

Etiketler

Olimpos sehir merkzine araciniz yok ise en az 1 saat mesafededir daha yakin bir yer derseniz Lara ya gelin onu olaj arkasi orman sagi merkez solu kundu oteller bolgesi olan bir yerde kamp yapin :smiley:

Google map/Lara Plajlar

Club Hotel Sera dan sonraki kisimlar TRT kampina kadar gitmeye gerek yok...

Adrasan ve olimpos ilk kamp için en ideal yerler .. cunku camping alanlari mevcut ve yemek sıkıntısı cekmezsiniz .. kafanizi da dinlersiniz :smiley:

tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. Adrasan,Olympos ya da Lara'ya gidersek illa bir yer buluruz anlamına mı geliyor bu?yani o kadar çok kamp yapacak yerler var mı? elektrik,duş var mı? ateş yakabiliyor muyuz? :-\ aracımız yok,Antalya'ya kadar otobüsle gidip aktarma yapacağız. deniz kenarı ve orman aslında istediğimiz bir şey,bu durumda sanki Lara daha uygun göründü bana. Adrasan'a bir kez gitmiştik,deniz çok dalgalı ve pisti,Olympos'ta denize çok yakın değil sanırım

konyaltını gecince sarısu mevkinin yanında denizer campink beldibinde bir kac tane kamp yerleri var toplu ulaşımla ulaşa bilirsiniz ... ;)

07Antalya
Kamp YerleriAdresKodTelefon
Sundance Camping Tekirova Abana242 821 41 65
İncekum Antalya-Alanya Yolu Avsallar Mevkii Alanya242 517 17 04 - 517 27 15
İncekum Orman Kampı Avsallar İncekum Mevkii Alanya242 517 17 04 - 517 27 15
Perle Camping Alanya242 526 20 66
Sedre Camping Gazipaşa Yolu Üzeri 20.Km Demirtaş / Alanya242 516 11 11 pbx
Tay Camping Alanya Gazipaşa Arası Yeşilöz Köyü / Alanya242 536 43 03
Çıralı Kamping Karaburun Mevkii Futbol Sahası Karşısı Çıralı / Antalya242 825 71 86
Denizer Camping Kemer Yolu BP Yanı Yeni Liman Arkası Sarısu / Antalya242 259 08 74- 75
Bambus Motel Camping Yeşilbahçe Mah. Eski Lara Yolu No:1 Lara / Antalya242
Günışığı Camping Lara Antalya242 349 15 50
Gizli Vadi Küçük Ev Kurşunlu Şelalesi Antalya242
Yalçın Camping Gazipaşa242 572 72 06
Afacan Motel Camping Yenisarkan İncirlik242
Olimpos Mocamp Kalkan Yolu Üzeri Kaş242 836 22 52
Kaş Kamping Hastane Cad. 3 Kaş242 836 10 50
Can Mocamp Kalkan Yolu Üzeri 1.5 km Kaş242
Miço Camping Kemer242
Ovedland Camping Kemer242
Kındılçeşme Camping Kemer242
Turban Kamping Beldibi Kemer Yolu Üzeri Beldibi / Kemer242
Erman Camping Kemer Yolu Üzeri Beldibi / Kemer242
Clup Pınara Tekirova Kemer242
Green Point Camping Tekirova Kemer242
Orkinos Camping Bahçecik Mevkii Atatürk Caddesi Caretta Otel Yanı Beldibi / Kemer242
Göynük Camping Kemer Sahil Yolu Göynük Köprü Yanı Kemer242
Pınara Camping 0542 314 08 44 - 0537 634 02 81 Tekirova / Kemer242
Side Yeşilpark Sorgun Mahallesi Manavgat242
Osay Camping Mısırlar Mah. Kızılot Beldesi- Manavgat Manavgat242

bu kamp isimlerini bende buldum ama bir çoğunun telefonu yanıt vermiyor,sundance kamping zaten kafadan olmadı,telefondaki kişi bildiğiniz anlamda kamp yapamazsınız burada,dedi. :'( galiba antalya'ya inip biraz dolaşacağız :eek:

Antalya / Ollimpos / Çıralı

burayı araştırmanızı tavsiye ederim Antalya ya yakın ve doğasıyla deniziyle harika bir yer

Çıralı'ya kamp için değil ama bir gitmişliğim var,güzel bir yer gerçekten.ama dün Ada kamping ile görüştüğümde ateş yakmanın yasak olduğunu söylediler.bizde kamp olunca illa da ateş yakalım,kendi yemeğimizi yapalım istiyoruz ::smiley:

ben antalya da yasiyorum kamp yapacagin en son yer lara olsun

hava su anda burda feci sicak .. lara da kamping alani kalmadi anca ormanda kamp yaparsin .. sicakta su yok yemek yok guvenlik yok .. cadirini birakip bir yere gidemezsin gitşen esyanlarinin calinma riski var .. lara yi nereden duydun bilmiyorum ama en son lara da kamp yapanlari 90 li yillarda gormustum .. onun disinda olimpos denize uzak degil .. tarihi acidan da harika bir yer kamping alanlarda asiri guvenli ... ada camping i tavsiye ederim ..bir diger durum da adrasan in denizinin ois oldugunu bir iki gun ormussundur o da insanlarin atiklaridir yilda birkac kez ufak tefek olabilir ( ben gormedim ) sana denk gelmistir normalde adrasanin denizi berrak ver tertemizdir orada da kamp yapmak guvenli ve uygundur ..

ilkfer' Alıntı:
Çıralı'ya kamp için değil ama bir gitmişliğim var,güzel bir yer gerçekten.ama dün Ada kamping ile görüştüğümde ateş yakmanın yasak olduğunu söylediler.bizde kamp olunca illa da ateş yakalım,kendi yemeğimizi yapalım istiyoruz ::smiley:

evet haklısınız kamp deyince ateş olacak :D ama olympos turuistik bir yer olduğu için başıboş ateş yakılmasına o yüzden pek izin verilmiyor .

ada kampingte ben ateş yaktim
adamlara ates yakmak serbest mi diye sorarsan olmazki :smiley:) kamp ocaginda taşlarin arasinda gizlice yakabilirsin hatta ben kendilerine bu sekilde yapabilecegimi soylemistim kabul etmislerdi ki zaten onlem alindiginda ates yakmak kotu bir olay degil bizim kullanacagimiz ocaklarimiz en az onlarin yemek yaptigi tuplu ocaklar kadar guvenli zaten :smiley:
bir diger olay cadir kuracaginiz yere kimse gelmiyor zaten orda .. hep biz bizbize takildik

Ynt: Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

ıyı gunler ;
ilk defa bu yaz arkadaslarla beraber tatıl yapmaya karar verdık antalyada kamp yapmak ıstıyoruyz fakat hıc bır bılgımız yok ve kısıbası cebımız de 200 tl var kı bunun yarısı antalyaya geldımızde bıtıcek 100 tl ıle antalyada nerelerde kamp yapabılırız acaba yardımcı olursanız sevınırım bu arada 1 hafta kalmayı dusunuyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR