Antalya Ve Çevrelerinde Çadır Kurabileceğimiz Yerler ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kungfucu07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,407

kungfucu07

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar... antalya ve ilçelerinde olsun tatil yörelerinde olsun çadır kurabileceğim yerlere bakarken bu siteyi gördüm ve hemen üye oldum.. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm.. iznim ayın 12 sinde başlıyor.. bir hafta sakin bir tatil yapmak istiyorum.. bu konuda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...

Etiketler
Ynt: Antalya Ve Çevrelerinde Çadır Kurabileceğimiz Yerler ?

Öncelikle Gezenbilir ailesine hoş geldiniz.Aşağıdaki linkte aradığınız kamp alanları hakkında size ışık tutabilecek bir kaç bilgi mevcut.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37352.0

gecen sene antalyada 2 kamp da konaklama ınkanı buldum. uzatmadan. 1. sikotu idi ama 2 .si iyidi tavsıye ederım. PİNARA KANPIK...
tekır ovada. tam tarıf edemıcem. ama guzel yer konforlu. buz dolabı... camaşir makınası... mutfak ocagı... herkeze fazla fazla yetecek kadar var. en onemlısı, çam agaçlarının altı.... okadar serinkı... ha bu arada deniz mesafesi bir 500 mt var. oda camların arasından yanı yıne doga dasınız... bir de aklımda kalan ordakı otelle anlaşilmiş mi işlewtmem,i aynı bilmiyorum... biraz fazla ücretle yemekten ve havuzdan, bardan yararlana bılıyorsunuz.... diye gıder
gecen sene çok memmun kamiştim gerek ıdare gerek kam p alanı iyi.... birde busuru tavuk vardı bilmem duruyormu acaba...

saygılar....

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.. pınara camping için de iletişime geçeceğim.. tekrardan teşekkür ederim..

Pınara camping' Alıntı:
Pınara camping. Yani biz :smiley:) Yerimiz Tekirova Merkezde

merhabalar ...

umarım yazdıklarım ve gecen sene kı ortam ve hızmetlerınız devam edıyordur.burda o kadar övduk sonra da; gıdenler bize... teşekkur eder iyişallah. ıbizim bir kaç arkadaş cuma cumartesi gelip bakacaklar kampınıza ona istınaden mugladan önce duruma gore 10 gün falan kalacagız.

saygılarımla...

bu arada tavukların akıbetı ne oldu hala duruyorlarmı...

Tavuklar duruyor...ve geçen yıldan daha iyiy hizmet verileceğinden emin olun
guney' Alıntı:
merhabalar ...

umarım yazdıklarım ve gecen sene kı ortam ve hızmetlerınız devam edıyordur.burda o kadar övduk sonra da; gıdenler bize... teşekkur eder iyişallah. ıbizim bir kaç arkadaş cuma cumartesi gelip bakacaklar kampınıza ona istınaden mugladan önce duruma gore 10 gün falan kalacagız.

saygılarımla...

bu arada tavukların akıbetı ne oldu hala duruyorlarmı...

pınara camping ile ilgili fotolar mevcut mu???

yeni resimlerden bir kısım

35325_101844589871309_100001373041120_9595_2304236_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,042
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR