Sayın Göç , hoşgeldiniz...bu topic te yazdığınız için Antalya'da olduğunuzu düşündüm. Bize katılırsanız memnun oluruz. mail adresimiz antalyakkd @ hotmail.com.
gruptaki herkese teşekkür ederim, zamanla hem yazmayı hem de gezmeyi öğreneceğiz, İstanbul da yaşıyorum, öğretmen olduğum için ancak yaz tatillerinde gezebileceğim. sevgi ve selamlar.
Sayın Göç, bende yeni emekli öğretmenim.Antalya bölgesinde, Torosların 925 rakımında bir kasabaya yerleştim.Adapazarı'nda 33 yıl çalıştım.marmara bölgesinde karavancı dostlarımız var.sıkca Adapazarı'na gelirler,karavancılar için güzel göl kenarları vardır,bende fırsat buldukça onlarla birlikte olmak üzere geleceğim.görüşmek üzere.bu taraflara yolunuz düşerse beklerim,yol üzerindeyim.selamlar.