ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan krosofrot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,685

krosofrot

Ana Kamp
4 veya7 TEMMUZ da
ANTALYAdan
batum a kadar benimle yol arkadaşı olacak arkadaş arıyorum LADA NİVA arabamla ailecek gidiyorum 19 temmuzda antalyada olmayı planlıyorum, doğaclama bir gezi olacak planlanmış birdüzergah yok yol arkadaşıla planlayabiliriz. 2-3 gün çadırda 1gün otelde konaklamak istiyorum. Katılabilecekler için 05425330443.

Etiketler

Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor.

16 gün süren gezimiz 3araç olabildik, Konya, Nevşehir,1 Tokat,2-3 Ordu, Tırabzon,4 Rize,5 Artvin,6 Batum,7 Tiflis,8 Artvin şavşat,9-10
Ardahan Erzurum,11 Erzincan,12 Sivas kangal,13 Develi,14 Niğde Derinkuyu,15 Konya,16 Isparta Antalya'da son buldu.

Gezi-0153.jpg

Gezi-0139.jpg

Görsellerimiz feys'te ayrıntılı olarak arkadaşlar yayınlarlar umuyorum.

Gezi-0081.jpg

Gezi-0102.jpg

Gezi-0148.jpg

Gezi-0149.jpg

5 gün otel veya kaplıca pansiyonlarında kaldık diğer günler çadırda kaldık.

Gezi-0029.jpg

Gezi-0054.jpg

Gezi-0075.jpg

Gezi-0076.jpg

Tiflis'te iki telefon kutusu bir tarihi anlatıyor. Şarap satan kız'da aynı sokakta. İşte gürcüstan.

Gezi-0074.jpg

Gezi-0077.jpg

Gezi-0075.jpg

imrendim valla bende gitmek istiyorum ama nasip belki seneye bebeğim büyüsün biraz bakalım henüz 22 günlük ayrıntıları alırım sizden üstad

İyi günler
Gezinizin iyi ve güzel geçtiğini düşünüyorum,resimler için teşekkür ederim.
Resimlerde Tiflis den başlıklı ilk resim zannedersem Batum da çekilmiş.
Saygılar
Batuhan

merhabalar geziniz cok güzel gecmiş.keşke antalya sayfasındada paylaşmış olsaydınız kızmet deyilmiş demekki arac üstü cadırınız cok güzel nereden nasıl temin edilebiliyor acaba selamlar saygılar bir başka gezi etkinliğinde beraber olmak dileğimle..

kahraman826' Alıntı:
imrendim valla bende gitmek istiyorum ama nasip belki seneye bebeğim büyüsün biraz bakalım henüz 22 günlük ayrıntıları alırım sizden üstad
bebeğiniz sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah, sonbaharda olmazise ilkbaharda sahilden çıkıp çanakkaleye gitmek istiyorum, dönüş yolu olarak önümüze çıkan kaplıcalarda birer gün yatıp 15 yada 20 günlük bitur hayalim var, karar verince 15 gün önceden davet sayfası acarım.

fotoğraf0075.jpg

fotoğraf0079.jpg

Gezi-0001.jpg

arikandalı' Alıntı:
merhabalar geziniz cok güzel gecmiş.keşke antalya sayfasındada paylaşmış olsaydınız kızmet deyilmiş demekki arac üstü cadırınız cok güzel nereden nasıl temin edilebiliyor acaba selamlar saygılar bir başka gezi etkinliğinde beraber olmak dileğimle..
Teşekkür ederim, ilan sayfasında daveti yayınlamalıydım aslında, birdahasında inşallah, feyste arkadaş olmak daha etkili oluyor sanıyorum , gezi arkadaşlarımı oradan buldum.

fotoğraf0100.jpg

fotoğraf0101.jpg

fotoğraf0102.jpg

fotoğraf0103.jpg

fotoğraf0104.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR