dostum yapan ustanın ellerine sağlık torpido izalasyon ve motorun konuş şekli süper olmuş sırf emek dolu bir araç olmuş fakat benzinli motoru nasıl dizele çevirdiniz ruhsat benim bildiğim çok sorun oluyo hatta şuan bütün muamaeleciler dönmez diye kestirip atıyor çözümü söylerseniz çok mutlu olurum zira benimde ufak çaplı projelerim var
arkadaşım ben komple ödeme yaptığım için inan izolasyon ne kadar tuttu bilmiyorum ama erol abiyi ilk yakaladığımda bilgisayarın başına oturup ayrıntılı bir açıklama yapabiliriz,onun çalışma saatleri ile benimki ters olduğundan karşılaşamıyoruz,ama pazarları bir araya geliyoruz o zaman kullanılan izolasyon malzemeleri ve fiyatları hakkında bilgi verebilirim
saygılar
Bülent Merhaba..
Gerçekten Ustanın eline sağlık. Çok güzel bi iş çıkarmış. Zağten senin defender sevdana diyecek birşey yok. O sevda sende oldukca iyi ustaları sen bulursun. Bizede yol gösterirsin. Ben alanyadan Hüseyin ÇINAR. Hasan ustanın orda tanışmıştık. ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
usta sen ne yaptın allah askına çok harika olmuş ustanın ve ona yardım edenenlerinde eline saglık
birde ayıp olmazsa kaça mal oldu bu çalışma bilgi vermesende saygıyla karsılarım güzel ve mutlu günlerde kullan
hocam şöyle kafamda bi toplayayım nereye ne kadar para verdim hepsini yazacağım,araçı tasişten çıkartıp bu duruma kadar ne harcama yaptıysam yazacağım
saygılar
Arkadaş müthiş bir iş yapmışsın,güle güle kullan Ben de Antalya'da yaşıyorum,93 Defender'ım var,ama henüz başlamadım tadilata,bir fırsatta tanışmak isterim.
arkadaşım mutlaka tanışalım defender konusunda çok hassasım,aracınızın mundar olmasını istemem benim bu ikinci defender toplayışım bir 110 luk bi de bu 130 luk artık neyin nasıl olduğunu hangi ustanın gercek bir usta olduğunu biliyorum,her konuda yardımcı olurum telim 0 532 232 67 07
motor 14000 tl yi buldu ıvırı zıvırı ile,membrandan kastınız motor kaput içi olan sound line malzeme ise ona ne kadar membran denebilir bilmiyorum,malzemenin özelliği su tutmaması yüksek sıçaklığa dayanması,yapışma noktasında ise sadece izolabant şeklinde değilde yapışkan malzeme tüm hamurla beraber yoğurulmuş olması ve ısı tabancası ile ısıtılarak yapışması ve yapıştığı yerden bi daha çıkmamamsı,titreşimleri emmesi ve iyi bir ses yalıtımı sağlaması gibi özelliklerinden bahsedilebilir
saygılar