<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="kokteknik" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
kokteknik' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
acayip etkilendim çok güzel olmuş mükemmel <br />
birde ön kaputu neden kestiniz (dikdörtgen kesik boşluk ) <br />
yanlız doblo havalandırma kapaklarının yanındaki açıklıklar zamanla toz birikmesine sebeb olabilir temizliğide zor olu kanaatindeyim
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>130 ps mekanik pompalı ford puma motor (sandık kırma) kullandık,motoru koyarken hasan usta en sağlıklı şeklin bu olduğunu,ama motor kaputunun kapanmadığını söyledi daha doğrusu o sırada bende ordaydım ve kaput bir noktadan değiyordu,bir sürü alternatifler vardı ama hasan ustanın içine sinmedi bunun en sağlıklısı bu dedi,o sırada erol abiyle telde konuştum farketmez dedi ben sana yeni modellerin aynısını yaparım deyince bende ustaya kes dedim alanyadan antalya ya kadar kaput açık gitmeyelim diye,toz konusundaki yorumunuz hakkında haklısınız,ama inanın erol abi onları en baştan düşündüğü için sorun yok,o konsol oraya çok ama çok değişik bir sistemle oturtuldu,ön konsol da atıyorum km telimi koptu komple sökmeye gerek yok,bi şekilde iki dakka içinde ulaşıyor oraya,inanın değişik bi sistem,gecenlerde benim 110 un ayaklara ve camlara hava verirken havayı yönlendiren kapakçıklardan biri yerinden çıkmış onu yerine oturtana kadar bir sürü vida sökmek zorunda kaldık ama 130 da öyle değil</div>