KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tugsan bey harika olan offroadcu arkadaslarimizdir... . Sahsen hic kafama takmiyorum cunki bu isin dogasinda var batmak ve cekilmek ... . Tabii en onemliside geride hic kimseyi birakmamaktir size katiliyorum... Buda arkadaslik ve dostluklarin ilerlemesine sebeb olan olaylardir....saygilarimla...
Bu arada fotolarda zamin çok çamur diilmiş kolaymış gibi görülüyor ama yarış arabaları bile battı. Dibi deniz kumu üstünde 20 cm çamur var patinaj çektiğin an kuma gömülüyorsun
Olsun ya Baya eglenmistik ama... . Artik yeni hedefim antalya daki cukurda batmak ... ;D. Vede beni cekecek arkadaslara basarilar diliyorum... iste bu yuzden parkuru hemen hazir hale getirmemiz lazim....kursat sende fotograf konusunda sponsorsun ona gore gorevden kacmak yok....
Olsun ya Baya eglenmistik ama... . Artik yeni hedefim antalya daki cukurda batmak ... ;D. Vede beni cekecek arkadaslara basarilar diliyorum... iste bu yuzden parkuru hemen hazir hale getirmemiz lazim....kursat sende fotograf konusunda sponsorsun ona gore gorevden kacmak yok....
Altan kardesim estafurullah .... Islerden firsat buldukca arkadaslarla beraber olmak hosuma gidiyor ... bu arada antalya gurubunun yaptigi basarili calismalari gordukce insan gururlaniyor...ve bu kardeslerimize bir nebze de olsa katkimiz ne olabilir diye dusunuyoruz..... Ama resim sponsoru Kursat kardesim oldu ...gecenin kari da bu oldu ... ;D