yazargezeryolçizer
Zirve

CDM-SUBARU' Alıntı:Eveeeeettttt anca bakabildim.
Ne çabuk 19 sayfa olmuş,helal valla
Malum,ben kaçakları oynadım ve perşembeden gidip,pazartesi sabah döndüm ;D
Bu 4 gün boyunca beni misafir eden,ağırlıyan,kendimi evimde gibi hissettiren;
Sevgili, ateş tanrısı Faruk abime,Ahmet abime,Gökhan baba,Doğan abi (valla köftenin tadı damağımda kaldı ;D ) ve tabiki bana yüreğiyle birlikte evinide açan eniştelerin eniştesi Barbaros'a sonsuz teşekkürler.
Muhteşem bi 4 gün geçirdik.
Özlediğimiz dostları görmekmi desem,yeni dostlarla tanışmakmı desem.
Bilmiyorumki hangisini anlatıyım.
Anlatıcak o kadar çok şey varki...
Çok güzeldi çooookkkk![]()
THE FARUK' Alıntı:............Yavuz kardeşim etkinliği nede güzel anlatmış resim ve vıdeolar ile klawyesini severim kardeşimin.. ;D
Yavuzcan Patriyot füzesi gibi o ne yaw depoda yanında enerji içeceği hehehehe..
....................... ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Faruk ağabey, Esas bizler, Öncelikle Antoff daki görevli tüm arkadaşlarımıza, ama özellikle Sana, Ahmet ağabeye , Barbaros a, Deniz e, Cihan a, Gökhan a, Erkan a, Yemek ekibine, Yaban TV ve İzci Ekibine, daha adını hatırlayamadığımız herkese çok teşekkür ediyoruz.
İlk gece pazaryerinde kalacağımızı öğrenince moraller biraz bozulmuştu ama ertesi akşam üzeri olduğunda herkesin neşesi yerine gelmişti, bir kaç saat önce 2000 metrede karlarda oynarken, o anda çıplak ayak kumda yürüyüp dalgaların sesini dinliyorlardı.
Herşey çok güzeldi, çok güzel organize olunmuştu hepinizi tebrik ediyorum.
Bu videoda senin için, ver coşkuyu ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Faruk ağabey teşekkürler, füzeyi Cihanın garaja attılar patlamadı, bizde anında imha ettik (imha olduk da denebilir ;D ) ;D ;D ;D ;D
Videolara devam edeyim.
2000 metrelerden düze indik, herkesin karnı acıkmış, biraz tatlı yorgunluk var ama tepeden koy u görür görmez tabiri caizse dibimiz düştü ;D
Çağlar kumları yara yara geçiyor![]()
![]()