Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,403
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

85 e kadar numara bastırdık ama numaralandırılmamış araçlarda vardı yani araçları sayma fırsatım olmadı

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

aslankurt72' Alıntı:
İlk gün kapalı pazar yerini organize ederek bizi mithiş yağmurdan koruyan,Karın en güzelinde araba sürme ketfini yaşatan; Antalya'nın muhteşem manzaralarını seyrettiren sonra da yeşille mavinin birleştiği o güzel koyda kamp kurma imkanı sağlayan organizatörlere ve Çeşitli illerden zorlu yolculuklardan sonra aktiviteye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

sizleri mutlu edebildiysek nemutlu bize..

Zakof' Alıntı:
Geçmiş olsun Can. Üzüldüm. İki seferdir bir şansızlık seni takip ediyor. Bir daha aksilik yaşamamanı dilerim.

Yapabileceğim birşey varmı ? Yıldız Sanayi den parça aramak , falan gibi ?

Kolay gelsin.

Selamlar,
.com' Alıntı:
Can geçmiş olsun üzüldüm bende Özcan beye katılıyorum bir şanssızlıktır gidiyor dilerim bu son olur

Özcan abi Necmi abi çok tşkler ben yrn yıldız sanayı her yere bakıcam bı şeyler bulamazsam antalyadaki mehmet usta da parça bakıcak bı şekilde halletmeye çalışıcaz yada sıfır istdan gelıcek büyük ihtimalle öle olucak sanırım

jan' Alıntı:
Özcan abi Necmi abi çok tşkler ben yrn yıldız sanayı her yere bakıcam bı şeyler bulamazsam antalyadaki mehmet usta da parça bakıcak bı şekilde halletmeye çalışıcaz yada sıfır istdan gelıcek büyük ihtimalle öle olucak sanırım

Can, sanayiye gitmek için aracın varmı ? Yoksa ben sana yardımcı olayım. Yarın Saat 10 gibi benim için uygun olur.

Konuyu dağıtmamak için telefonla haberleşelim.

Zakof' Alıntı:
Can, sanayiye gitmek için aracın varmı ? Yoksa ben sana yardımcı olayım. Yarın Saat 10 gibi benim için uygun olur.

Konuyu dağıtmamak için telefonla haberleşelim.

2.araç var yrn bı sorun olursa sıze haber veririm özelden telefon yazarmısınız neyse konu dağılmasın tşkler yinede

osman abı hadı bakalım fılmı beklıyoruz.
tekrar kazasız belasız netıcelenır ınsallah

ANTOFF yönetim olarak tüm katılımcılara güzel vakit geçirtebildiysek ne mutlu bize.... tüm katılan arkadaşlara da teşekkürler...

GEZİDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM .GERÇEKTEN ÇOK EĞLENCELİYDİ. UMARIM BAŞKA GEZİLERDE DE SİZİN GİBİ DEĞERLİ VE TECRÜBELİ ARKADAŞLARLA BU OLAYI TEKRARLARIZ. ZİRA SİZLERİ BU MAKİNALAR ÜZERİNDE GÖRMEK BANA TECRÜBENİN DEVEYE HENDEK ATLATABİLECEĞİNİ GÖSTERDİ.İNŞALLAH İLER Kİ GEZİLERDE DE DOYUMSUZ OFF ROAD SHOWLARINIZI SEYRETME İMKANI BULURUM....TEKRAR TŞKLER...

061.jpg

Arkadaşlar merhaba,
az önce eve geldim, hesapta uçakla geldim ama İstanbul daki hava trafiği sebebiyle hem alanda hem de havada rötar yaptık. Neyse, herşeye değerdi bu organizasyon.
Harika bir organizasyondu, bu kadar büyük katılımlı olup bu kadar güzel ve problemsiz bir organizasyon gerçekten azdır bence. Bu zor işin her detayını düşünerek hazırlayan ve gerçekleştiren Antoff a ve diğer emek veren kişilere, birbirinden güzel ve değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum.
Gezinin başında beni havaalanında rötardan dolayı 3 saat bekleyen ve her türlü desteği esirgemeyen sevgili kardeşim Barbaros a, ilk akşam FJ40 ında beni misafir eden Suphi abime, arcına beni kabul eden ve harika sohbet ve paylaşımlarda bulunduğumuz Serkan kardeşim ve değerli eşi Buket e, misafirperver ve sıcak davranışları ile evimizde gibi hissetmemizi sağlayan Faruk abi ve Ahmet abime ayrıca teşekkür etmek isterim.
Ayrıca birçok değerli arkadaşla tanıştım ve gerçekten mutlu oldum, onlarada çok teşekkürler.

Bendede biraz resim var ama yarına kalıcak.

İyi geceler.

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1597391

hadi bakalım arkanıza yaslanın izleyın...antalya buluşması film 1

RESİMLER ANCAK TEK TEK YÜKLENİYOR KUSURA BAKMAYIN

050.jpg

027.jpg

040.jpg

039.jpg

Osman Hocam emeğine sağlık, güzel görüntüler için teşekkürler.

Gerçekten muhteşem bir organizasyon olmuş, katılan ve organize eden herkesi çok tebrik ediyorum. Ayrıca fotolar ve video paylaşımları için teşekkürler, devamını merakla bekliyoruz. Katılan herkese çok imrendim :smiley: inşallah seneye bizde katılırız. Aynı gezide hem denizin hemde karın keyfini yaşamak muheteşem olmuş...

tuğsan cım boyutlarını küçült fotoğrafların...bir de aracınla benım fotoğrafım için teşekkürler..

izmirden katılan mustafa abi...memleketın tadını çıkart...aynı gun kar ve deniz... söğüt cumaya slm...

osman bumu çektiklerin yav daha ekşin sahneler nerde olayın içinden biri olarak daha ğüzel bişeyler yaratabilirdin biçok kişi bunu acil bekliyordu ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler