Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)
Arkadaşlar merhaba,
az önce eve geldim, hesapta uçakla geldim ama İstanbul daki hava trafiği sebebiyle hem alanda hem de havada rötar yaptık. Neyse, herşeye değerdi bu organizasyon.
Harika bir organizasyondu, bu kadar büyük katılımlı olup bu kadar güzel ve problemsiz bir organizasyon gerçekten azdır bence. Bu zor işin her detayını düşünerek hazırlayan ve gerçekleştiren Antoff a ve diğer emek veren kişilere, birbirinden güzel ve değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum.
Gezinin başında beni havaalanında rötardan dolayı 3 saat bekleyen ve her türlü desteği esirgemeyen sevgili kardeşim Barbaros a, ilk akşam FJ40 ında beni misafir eden Suphi abime, arcına beni kabul eden ve harika sohbet ve paylaşımlarda bulunduğumuz Serkan kardeşim ve değerli eşi Buket e, misafirperver ve sıcak davranışları ile evimizde gibi hissetmemizi sağlayan Faruk abi ve Ahmet abime ayrıca teşekkür etmek isterim.
Ayrıca birçok değerli arkadaşla tanıştım ve gerçekten mutlu oldum, onlarada çok teşekkürler.
Bendede biraz resim var ama yarına kalıcak.
İyi geceler.